El Girona ha encaixat al camp del Valladolid la primera derrota de la temporada. Un nefast primer quart d'hora, amb dos gols en contra en només 15 minuts, han obligat els gironins a anar a remolc durant gairebé tot el partit. Borja ha escurçat distàncies al segon temps i Cristian Herrera, al descompte, hauria pogut empatar però el seu xut ha sortit desviat.

Amb René sota pals, titular per la baixa de Bounou, els de Machín han fet gala dels seus problemes defensius només començar. Un córner mal defensat ha permès a Lichnovsky inaugurar el marcador al minut 3. Poc després, Kiko Olivas ha comès penal sobre José Arnaiz i Jaime Mata, l'exblanc-i-vermell, no ha fallat des dels onze metres. El 2-0 al quart d'hora posava el partit molt coll amunt i l'avantatge, fins i tot ha pogut ser més ampli però els locals no han estat encertats.

Ha millorat el Girona al segon temps. Sobretot quan Borja García ha sorprès Becerra al minut 60 amb un xut dur des de fora de l'àrea que ha significat el 2-1. Amb mitja hora per davant, els gironins ho han intentat i fins i tot han fregat l'empat. Abans d'arribar al minut 90, una falta servida pel mateix Borja ha acabat amb una bona intervenció en dos temps de Becerra. I ja al descompte, Cristian Herrera ha tingut el 2-2 a les seves botes però la seva rematada ha marxat a fora per ben poc.

Fitxa tècnica:

Valladolid: Becerra, Moyano, Lichnovsky, Rafa, Balbi, André Leao, Álex López (Sergio Marcos, min. 73), Joan Jordán, José Arnaiz (De Tomás, min. 88), Iban Salvador (Míchel, min. 63) i Mata.

Girona: René, Cifuentes, Kiko Olivas (Borja García, min. 46), Alcalá, Juanpe, Aday (Coris, min. 80), Pere Pons, Granell, Portu, Cristian Herrera i Longo (Sandaza, min. 65).

Gols: 1-0, Lichnovsky (min. 3). 2-0, Mata de penal (min. 16). 2-1, Borja García (min. 60).

Estadi: José Zorilla. 7.956 espectadors.