A banda de Jaime Mata i Isaac Becerra, els aficionats gironins que van veure el partit de dissabte a Pucela van poder observar les bones prestacions del migcampista de Regencós del Valladolid, Joan Jordán. El jugador cedit per l'Espanyol va signar una notable actuació al mig del camp formant un trivot amb André Leao i Álex López que va guanyar la partida, sobretot a la primera part, a Pons, Granell i Portu. Jordán viu a Valladolid la seva primera experiència lluny de l'Espanyol, club on va completar la seva etapa de formació des que el captés pel seu planter el 2012 procedent del Poblenc balear. Abans Jordán havia passat pels planters del Bisbalenc i de l'EF Gironès-Sàbat. "Estic molt content de com em van les coses al Valladolid. Hem començat bé que és important i no sabem el sostre que pot tenir l'equip", assegura convençut de les possibilitats d'ascens.

Explica també que va decidir-se per sortir de Cornellà a l'estiu a causa de l'interès del conjunt castellà. "La temporada passada vaig jugar durant un tram de Lliga. Al principi i al final, no gaire. En cap moment ho veig com un pas enrere. He vingut a un gran club amb molta història i considero que he encertat amb la decisió", assenyala.

Dissabte Jordán, de 22 anys, va participar activament en la victòria contra el Girona, "un rival a priori que estarà a dalt segur i al qual teníem ben estudiat". El baixempordanès explica que ha seguit el Girona els últims anys. "Ha estat una llàstima que no pugés les últimes temporades", assenyala per admetre que algun estiu hi ha hagut converses perquè jugués a Montilivi. "Segurament hi ha hagut opcions de poder venir però estava a gust a l'Espanyol", revela.