El Girona segueix preparant el partit de demà a l'Alcoraz contra l'Osca en què es juga l'accés a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei. Els jugadors blanc-i-vermells van treballar ahir al migdia a Peralada en una sessió d'entrenament en què la gran novetat va ser la presència de Yassine Bounou. El porter marroquí va reincorporar-se a la feina amb l'equip després de gairebé una setmana absent pels compromissos de la seva selecció contra Albània i Sao Tomé. Bounou va ser suplent en l'amistós a Tirana i va disputar els noranta minuts en l'intrascedent duel de classificació per a la Copa Àfrica, per la qual Marroc ja té el bitllet assegurat.

També van treballar a les ordres de Machín Sergi Álamo i Djak Traoré. El gran començament de temporada del Peralada no ha passat desapercebut pel tècnic, que, malgrat comptar amb una plantilla extensa al primer equip, no perd de vista les evolucions del nou filial i qui sap si avui podria incloure'n algun a la llista per jugar a l'Alcoraz. En aquest sentit, Sergi Álamo, que té 18 anys i encara està en edat juvenil, és un habitual als entrenaments del primer equip i fins i tot va fer l'estada de pretemporada la Ciutat Esportiva del City al juliol, quan a la plantilla no hi havia cap carriler esquerrà. Ara amb les arribades de Saúl García i Cámara, se li pot haver complicat tenir minuts amb el primer equip. De la seva banda, Traoré, de 21 anys, és un migcampista defensiu format a l'Espanyol i fitxat fa dos estius del Madrid C. La temporada passada va jugar 26 partits amb l'Olot -cedit- a Segona B

Mentrestant a l'Osca ahir el central Íñigo López ja treballa amb el grup i el davanter Lázaro comença a tocar pilota. El defensa podria entrar a la llista després de superar una greu lesió però Lázaro encara no estarà a punt. No hi seran Álex González, concentrat amb Veneçuela, ni el lesionat Javi Jiménez. En canvi, Akapo va tornar ahir de Guinea Equatorial i estarà disponible per demà.