El Girona, una temporada més, no farà carrera a la Copa del Rei. L'equip de Pablo Machín ha ofert aquesta tarda a Osca la seva cara més plana, grisa i inofensiva i quan tot semblava que el soporífer partit d'El Alcoraz aniria a la pròrroga, un gol del local Ferreiro a quatre minuts del final, ha donat la classificació per a la següent ronda als locals i ha frustrat les aspiracions gironines, que a la segona part, amb l'entrada de Borja García, Longo i Cifuentes, havia millorat una miqueta la pobre imatge del primer temps.

Com era de preveure Machín ha introduït diverses novetats a l'onze. René ha estat a la porteria, Coris i Saúl han ocupat els carrils, i Ramaho, Alcalá i Pablo Marí, que debutava amb el Girona, han estat a la línia de centrals. Per davant Eloi, Alcaraz i Felipe, amb Sandaza i Cámara, un altre debutant amb la samarreta gironina, de referents a dalt. La primera part no ha tingut història. El Girona ha tingut la posessió però en cap moment ha pogut inquietar la porteria rival. Els locals tampoc han fet res per obrir el marcador. El 0-0 del descans era inevitable.

A la represa l'Osca, en una acció del gironí Killian, ha fet lluir René. Un xut alt de Felipe al minut 61 i un remat de Sandaza poc després han estat les ocasions dels gironins. El partit seguia sent de molt mal rosegar i semblava que anava directament a la pròrroga. Però a quatre minuts del final, una jugada per banda dreta del local Samu ha acabat amb un remat de cap que en primera instància ha pogut salvar René. La pilota, però, ha quedat morta dins l'àrea, on Ferreiro no ha perdonat per fer l'1-0 i classificar l'Osca.

El Girona, una temporada més, diu adéu a la Copa del Rei només de començar i ja es pot centrar en la lliga. Diumenge els de Machín rebran a Montilivi l'Almeria, que també ha quedat fora d'aquesta competició, en la quarta jornada de Lliga. El duel arrencarà a les 20.00.

Osca: Queco Piña, Akapo, Jair, Íñigo López, Brezancic, Bambock, Melero (Camacho, min. 89), Vadillo (Ferreiro, min. 65), Jesús, Kilian Grant (Samu, min. 76) i Cmiljanic.

Girona: René, Coris (Cifuentes, min. 80), Ramalho, Alcalá, Marí, Saúl García, Alcaraz, Eloi Amagat, Felipe Sanchón (Borja García, min. 68), Cámara (Longo, min. 68) i Sandaza.

Gol: 1-0, min. 86, Ferreiro.

Àrbitre: Saúl Ais Reig (Comitè valencià). Va mostrar targeta groga a Eloi Amagat i Longo (Girona) i al local Akapo.

Estadi: El Alcoraz, Osca.