Després de l'esbojarrat partit que s'ha viscut aquest vespre a Montilivi, l'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha declarat que «encara ens queda per ajuntar el bloc, a aquestes alçades de la temporada. Queda molt per fer. Però en les coses més senzilles, en temes tàctics i de concentració, hem fallat. Estic content per algunes coses, i amb unes altres no tant»

El tècnic sorià ha afegit que «segur que jo també puc fer més des de la banqueta. El primer culpable del gol és el davanter que el marca. El més fàcil és donar la culpa als defenses i al porter. Jo em poso el primer quan perdem»

Pel que fa al marcador, Machín ha dit que «portem molts gols en contra i és supercomplicat quan encaixes més d'un gol per partit»

L'entrenador de l'Almeria, Fernando Soriano, ha declarat en la roda de premsa posterior al partit que «hauria pogut passar de tot. A la segona part quan hem donat la volta al marcador hem sigut superiors i he vist a prop la victòria, però quan el Girona ha empatat, hauríem pogut perdre»