Pablo Marí no és l'únic que espera, pacient, que Machín faci una ullada al vestidor i decideixi fer canvis a l'equip titular. Han passat quatre jornades i el sorià, amb una plantilla «àmplia i competitiva» com s'ha repetit en diverses ocasions, ha utilitzat 18 futbolistes. Una xifra a tenir en compte, tot i que encara hi ha uns quants jugadors que fins ara no s'han estrenat a la lliga. Alguns, per lesió, ni tan sols ho han pogut fer a la Copa del Rei, mentre que la resta tot i tenir una oportunitat a Osca s'han quedat sense tenir ni un sol minut a la competició domèstica. És el cas de fins a 7 futbolistes;?entre ells, el mateix Marí.

El d'Almussafes encara no ha debutat a la lliga, el mateix que li ha passat als també als seus companys Richy Álvarez, Carles Mas, Gianni Cassaro, Eloi Amagat, Felipe Sanchón i Juan Cámara. Ni un sol minut acumulen després de quatre partits (Sevilla Atlètic, Elx, Valladolid i Almeria). En el cas de Richy i Mas, tots dos tampoc han jugat a la Copa. Estan lesionats i encara en tenen per un temps abans de poder-se unir a la dinàmica de grup als entrenaments.

D'altra banda, Machín ha fet jugar el gruix de la seva plantilla, donant l'oportunitat a la lliga als porters Bounou i René;?els defenses Cifuentes, Ramalho, Juanpe, Kiko Olivas i Alcalá;?els carrilers Aday, Saúl i Coris;?els migcampistes Alcaraz, Pere Pons, Granell, Portu i Borja García;?i els davanters Cristian Herrera, Sandaza i Longo.

D'entre tots ells, el més utilitzat pel cos tècnic és el central Juanpe, que acumula 360 minuts. És l'únic que encara no ha descansat. El segueix Cifuentes, amb 334;?seguit de Cristian Herrera (331), Aday (330), Portu (326) i Kiko Olivas (315). Tots ells són els únics integrants del vestidor que han estat titulars en les quatre jornades que s'han disputat fins ara. En canvi, Sandaza (241 minuts), Granell (240), Borja (220) i Longo (145) han jugat també tots quatre partits, però no ho han fet sempre des de l'inici, sinó que la majoria d'ocasions han estat suplents.