L'entrenador del Mallorca, Fernando Vázquez, va dir ahir que demà, davant el Girona, a l'Iberostar Estadi, el seu equip ha de «dominar i crear ocasions» per conquerir la primera victòria de la temporada. El Mallorca, cuer de Segona amb dos punts en quatre jornades, travessa per una situació «difícil», segons va admetre Vázquez en roda de premsa.

«La realitat és la que és, però hem de saber jugar amb alegria i il·lusió, afrontant el partit com sempre, amb intenció de dominar el rival i que no creï ocasions», va assenyalar. Per a l'entrenador mallorquinista «està clar» que el seu equip «necessita una victòria». «El que no es pot dir és que l'equip no ho intenta. Estem sent superiors als rivals, però la llei del futbol diu que guanya qui més gols marca i nosaltres no ho estem fent», va indicar.

Vázquez considera al Girona un rival «molt ben treballat i que veu porta amb facilitat» i va reclamar «alegria i una bona mentalitat per superar aquesta adversitat».

El gol, per al tècnic gallec, no és només responsabilitat dels davanters. «En aquest equip ataquem i defensem tots», va destacar en al·lusió a l'únic gol del Mallorca en quatre partits, marcat per "scar Díaz.

«Hem de crear ocasions més clares. No és un problema d'ansietat, només de definició i que no estem encertats. Un dia, de sobte, la cosa canvia i els gols comencen a entrar», va subratllar Fernando Vázquez, per a qui aquesta temporada, a banda de Culio, Juan Domínguez i Juan Rodríguez, també ha tingut com a peces intocables el porter Santamaria i els centrals Raíllo i Yuste, en els quatre partits de campionat disputats fins ara. efe palma de mallorca