El Girona ha caigut per la mínima aquest vespre a Palma en un fluix partit. Centrats en intentar mantenir la porteria a zero, el conjunt de Pablo Machín no només no ho ha aconseguit sinó que s'ha mostrat totalment inofensiu en atac. El gol en pròpia porta de Longo després d'una falta servida per Culio ha acabat sent suficient per condemnar els gironins a una derrota que els deixa amb 5 punts empatats amb Mallorca i Alcorcón, equips que ocupen posicions de descens.

Malgrat sortir decidits i trepitjar força àrea contrària, el Girona ha vist com un llançament de falta de Culio tocava en la cama de Longo i es colava al fons de la xarxa de Bounou. L'italià havia estat precisament l'autor de la falta innecessària a pocs metres de l'àrea grossa. Això ha fet anar a remolc els gironins ben aviat i, de passada, ha deixat molt tocat l'equip que no ha trobat idees per buscar l'empat. De fet, l'acció més clara dels de Machín ha estat una semirematada de Cifuentes, en posició de davanter centre que no ha trobat la bona direcció.

A la represa, el Girona tampoc ha tingut clarividència ofensiva i li ha costat molt arribar amb perill a l'àrea de Santamaría. El Mallorca, en canvi, ha gestionat molt bé els minuts i ha buscat la sentència al contracop. Els balears han estat a punt de trobar-lo en una acció que Brandon sol davant Bounou ha rematat fora.

Aday i Kiko Olivas, tocats

Al final del partit, l'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha assegurat que 'la realitat és que no hem pogut gaires ocasions, els canvis de Kiko Olivas i Aday per molèsties ens han impedit tenir més recursos a la segona part'. Els dos jugadors han marxat lesionats, Aday amb molèsties musculars mentre que Kiko pot patir un esquinç.

MALLORCA: Santamaría, Campabadal ,Joan Oriol, Raillo, Yuste, Juan Rodríguez, Juan Domínguez, Culio, Lago Júnior (m.88, Ansotegi), Brandon (m.73, Óscar Díaz) i Moutinho (m.31, Roigé).

GIRONA: Bounou, Cifuentes, Aday (m.46, Coris), Kiko Olivas (m.18, Ramalho), Alcalá, Juanpe, Pons, Eloi Amagat (m.69, Portu), Sandaza, Borja García i Longo.

Gol: 1-0, m.20, Longo en pròpia porta.

Àrbitre: Pérez Montero. Va amonestar Culio, Raíllo, Campabadal i Lago Junior (Mallorca) Eloi Amagat, Longo (Girona).