Fran Sandaza va encendre les alarmes dijous en prendre part, només, a la primera fase de la sessió preparatòria. Ahir el davanter ni tan sols va sortir a exercitar-se i Pablo Machín va explicar que «hem cregut convenient que no ho fes perquè no volem que la gent ja vagi ranquejant. Arrossega molèsties a l'adductor, però confio que demà (avui per al lector), pugui participar en l'entrenament». Aquest és l'únic dubte que té ara sobre la taula el preparador.

El tècnic també va parlar sobre el rival de demà, un Mallorca que només ha marcat un gol en quatre partits. Li van preguntar a Machín si, davant dels seus problemes defensius, aquest era el millor rival que els podria tocar ara, i el preparador sorià no es va mullar. «El millor i el pitjor rival és sempre el que ens toca aquella setmana», va dir.

En aquest sentit va insistir què la lliga de Segona és «igualadíssima» i va subratllar que «et fan respecte tots els equips». Pablo Machín entén que ara tothom està intentant convertir aquestes bones plantilles en bons equips i per això considera que «fins que no hagin passat entre 10 o 12 jornades no veurem a quin nivell estem». Sobre el Mallorca va detallar que «ara sembla que tenen dificultats de cara a gol però n'acabaran fent, perquè en molts partits han merescut més». Aquí va aprofitar per dir que a la llarga «de la mateixa manera a nosaltres no ens en faran més de dos per partit».

El sorià va qualificar el Mallorca com un equip «bastant sòlid, que se sent còmode amb la pilota i mira de ser dominador. Té un mig del camp de molts quirats amb molta experiència a Primera i Segona, i això els dóna facilitats per arribar a l'àrea rival», amb homes com Culio, Juan Domínguez, Cedrik o Juan Rodríguez. Els balears acumulen dos punts en quatre jornades i són cuers.