Res va sortir bé ahir a Palma. Tret d'uns primers minuts de miratge on es va trepitjar una mica d'àrea rival, el Girona no va tenir en cap moment opcions de guanyar el partit a Palma. Per acabar-ho d'adobar, un autogol de Samuele Longo en l'intent de refusar un llançament de falta de Culio van esvair les possiblitats de sumar com a mínim un punt. I això que després de l'1-0, el Girona va tenir més d'una hora de joc per intentar empatar el partit. No hi va haver maneres perquè el Mallorca es va tancar molt bé però principalment perquè els de Machín van ser incapaços de fer un sol llançament amb perill a la porteria del vell conegut Roberto Santamaría. A més a més, Machín va veure com durant el partit se li lesionaven dos jugadors, Kiko Olivas i Aday Benítez, que el deixaven amb tan sols un canvi disponible per a la segona part. Això va fer que la tercera i darrera substitució fos la de Portu en el lloc d'Eloi Amagat i Cristian Herrera, l'únic davanter centre que era a la banqueta, es quedés sense disputar cap minut.

Confirmada la derrota, a la zona mixta de l'Iberostar, les alarmes es van encendre quan Kiko Olivas va abandonar l'estadi camí de l'autocar amb crosses. Mentre Machín deia que el central andalús podria patir "un esquinç" al turmell. El jugador explicava les seves sensacions i reconeixia que la zona afectada li feia "molt de mal". "He entrat fort amb la punta del peu en una pilota dividida i he rebut. Se m'ha torçat el peu i m'he fet força mal. He intentat seguir però no he pogut", deia. En principi, avui se li practicaran proves a un Kiko Olivas que, previsiblement, hauria de tenir força complicat poder estar disponible per jugar dijous contra el Mirandés a Montilivi (20.00) en la jornada intersetmanal. Jonas Ramalho, que ja va ser l'encarregat d'ocupar el seu lloc ahir a Palma, podria ser el seu substitut a l'eix de la defensa.

Amb Kiko Olivas ja fora de combat, Machín va veure també com Aday Benítez li demanava el canvi a la mitja part. Ni el tècnic ni el jugador eren alarmistes amb les seves molèsties musculars però tots dos indicaven que "quelcom hi ha". "Tenia una petita molèstia i era preferible prevenir", deia Aday al final del partit. El migcampista de Sentmenat ja ha patit d'altres lesions musculars d'aquest tipus des que és al Girona i tem què pot tenir. "Segurament hi haurà alguna coseta, no sé. Em fa l'espina que sí que serà quelcom però que no serà gaire res", confessava. D'aquesta manera sembla complicat que el vallesà pugui estar disponible per jugar contra el Mirandés. Aday va cedir el seu lloc a un Sebas Coris que no va poder superar Lago Júnior ni Campabadal en cap moment durant tota la segona part. Coris i Saúl García podrien ocupar el seu lloc al carril esquerre.

Tant Kiko Olivas com Aday seran sotmesos avui a proves mèdiques que hauran de determinar l'abast de les seves lesions.