La derrota al camp del Mallorca no va ser l'única nota negativa del partit d'aquest passat diumenge. De Palma, el Girona tornava sense cap punt i amb dos jugadors importants lesionats. Era evident que cap dels dos arribaria a temps per a la cita de demà amb el Mirandés però calia esperar els resultats de les pertinents proves mèdiques per saber amb exactitud el temps de baixa d'Aday Benítez i Kiko Olivas.

Al primer se li diagnosticava una ruptura de fibres a la cuixa esquerra, una dolència que ha perseguit el vallesà al llarg de les últimes temporades. D'aquesta manera, Aday estarà de baixa com a mínim les dues properes setmanes, per la qual cosa es perdrà els partits de lliga contra el Mirandés (demà), Getafe (diumenge) i Reus (2 d'octubre). Caldrà veure si arriba o no a temps per reaparèixer el 9 d'octubre al camp del Cadis.

Pel que fa Kiko Olivas, no hi ha temps exacte de baixa del central, qui està pendent de més proves mèdiques que no se li practicaran fins que se li redueixi l'edema que pateix. El jugador té afectat el peroné i tres lligaments del turmell. Segurament demà es podrà fer un diagnòsitc més acurat.