El Girona-Reus d'aquest ?diumenge serà un derbi inèdit a la Segona Divisió A, però també un duel de contrastos. No pas en l'aspecte classificatori, perquè tot i tenir una diferència de quatre punts tots dos conjunts miren més cap amunt que no pas cap avall. Sinó pel que fa a les àrees. I?és que a?Montilivi s'enfrontarà el millor atac de tota la categoria amb la segona defensa més sòlida del campionat.

A?banda d'una evident irregularitat (2 victòries, 3 empats i 2 derrotes), si el Girona s'ha caracteritzat per alguna cosa en aquesta arrencada del curs és per la seva facilitat en veure la porteria contrària. Exceptuant la visita a Palma, l'únic partit en què l'equip de Pablo Machín s'ha quedat sense marcar, en la resta de duels els blanc-i-vermells sempre han aconseguit, com a mínim, fer algun gol. Fins al punt que, passades 7 jornades, n'acumulen 13, el millor registre de tot el campionat i uns números que només és capaç d'igualar el Lugo, l'actual tercer classificat. L'olfacte golejador dels gironins es posarà a prova aquest diumenge davant una veritable muralla: el Reus. Tot i tractar-se del seu primer curs a Segona A, els del Baix Camp han protagonitzat un inici sorprenent, gràcies en part a la seva solidesa defensiva. Només han rebut 4 gols, i s'han convertit en el segon equip amb uns millors registres en aquest aspecte. El Mallorca (3) és l'únic que els supera i el líder Llevant, amb 4, els iguala. A?més, el Reus pot presumir d'haver encaixat tan sols un gol en els tres desplaçaments que ha disputat fins ara:?va aguantar el zero als camps del Mallorca (0-1)?i Oviedo (0-1) i va arrencar un empat de Getafe (1-1).

Ara, també és cert que el Girona és a casa on veu porteria amb més facilitat. Ha marcat 13 gols i 7 d'ells han arribat a Montilivi:?en va anotar tres contra l'Elx (3-1) i també davant l'Almeria (3-3). I un va caure al Mirandés (1-1).