El Girona ha aconseguit la segona victòria de la temporada a Montilivi, i també la segona consecutiva, gràcies a un solitari gol de Portu a la segona part. En un partit molt equilibrat amb ben poques ocasions, els de Pablo Machín han sumat tres punts d'or per a impulsar-se a la classificació i confirmar les bones sensacions de la passada jornada a Getafe.

Després d'una primera part ensopida amb pràcticament cap ocasió (la més clara ha estat un remat de cap de Sandaza a fora), l'entrada d'Alcaraz per Sandaza i el retorn al dibuix que tan bé havia funcionat a Getafe, ha aportat més fluïdesa en atac i solidesa al mig del camp. Portu, amb un cop de cap (m.77), ha fet l'únic gol del partit.

Hi ha hagut temps també perquè Bounou aparegués per fer la seva primera aturada salvadora a un cop de cap d'Olmo i també perquè Longo perdonés la sentència a un metre del gol. El Reus s'ha mostrat com un rival molt sòlid, ha complicat molt les coses al Girona i ha demostrat el perquè del seu bon inici de temporada. A diferència d'altres partits, en què ha sumat en l'afegit, avui el Girona ha sabut controlar el rival per mantenir la porta a zero per segon partit seguit.

- Fitxa tècnica:

1 - Girona: Bounou; Cifuentes, Juanpe, Alcalá, Ramalho, Coris (Aday, min.72); Pere Pons, Portu (Eloi, min. 84), Borja García; Sandaza (Alcaraz, min. 59); i Longo.

0 - Reus: Edgar Badia; Benito, Olmo, Atienza, Ángel Martínez; Ramon Folch, López Garai, Querol (Ricardo Vaz, min. 70), Miramón (Edgar Hernández, min. 83), Jorge Díaz (Fran Carbia, min. 78); i Mayor.

Gol: 1-0: Portu, min. 78.

Àrbitre: Pizarro Gómez (Comitè madrileny). Ha mostrat targeta groga als locals Longo (min. 86) i Pere Pons (min. 91) i al visitant Ramon Folch (min. 76).

Incidències: Partit de la vuitena jornada de la Lliga 1/2/3, disputat a l'estadi de Montilivi. Davant 5.309 espectadors.