El partit de diumenge al coliseum Alfonso Pérez va ser d'allò més plàcid per al Girona. No va ser un passeig perquè Sandaza, Portu i Herrera van tenir el punt de mira desviat a la segona part, però va ser molt diferent del que havia passat en jornades anteriors. Tot i això, més d'un aficionat blanc-i-vermell va notar una suor freda quan va veure Scepovic caure a l'àrea agafat per Ramalho i l'àrbitre assenyalant el penal al minut 85 de partit. El Getafe jugava amb deu homes des del minut 23 arran de la vermella directa a Feltscher i amb prou feines s'havia acostat amb perill a l'àrea del Girona. Tot i això, un gol a cinc minuts del final i amb l'afegit per disputar-se podia haver complicat el partit. El llançament de Scepovic però va tocar el pal i el Girona va respirar.

Malgrat que no va entrar, val la pena tenir en compte que el penal de Getafe és el segon que li xiulen en contra al conjunt gironí aquesta temporada amb només 7 jornades (l'altre va ser a Valladolid i Mata el va marcar). La dada contrasta amb la de la passada campanya quan en tot el curs -play-off inclòs- només van xiular 4 penals en contra als de Pablo Machín (46 partits). O el que és el mateix, amb 7 jornades al Girona ja li han xiulat la meitat dels penals en contra que en tota la temporada passada. L'any anterior Susaeta (Oviedo), Aquino (Numància), Quique González (Almeria) i Sergio León (Elx) no van perdonar els seus llançaments davant un Becerra impotent. El porter colomenc tan sols va aturar un penal a la Lliga en la seva etapa al Girona. Va ser a "scar Díaz en un Valladolid-Girona que acabaria amb derrota gironina.

Tres penes màximes van assenyalar en contra del Girona el curs 2014-15, la millor temporada de la història del club. Dels tres penals xiulats, Becerra en va aturar un -a "scar Díaz del Valladolid- però tant Tulio de Melo també amb el Valladolid però a Montilivi (2-1) com Borja Bastón amb el Saragossa a la Romareda (2-1) van transformar el seu llançament. Durant la temporada 13-14, al Girona n'hi van assenyalar 5. Amb?Machín d'entrenador, tanmateix, només un. Va ser al Miniestadi però Sandro Ramírez el va enviar al pal. Abans que arribés Machín, el Girona havia vist com el castigaven amb quatre penals més que Xisco (Còrdova), Apoño (Las Palmas), Aníbal Zurdo (Sabadell) i Alfaro (Mallorca) s'encarregarien de transformar.