Montilivi va registrar ahir la millor entrada de la temporada, amb 5.309 espectadors, superant així més de la meitat de l'aforament, situat en 9.200 seients. A banda dels atractius que tenia el partit contra el Reus (derbi català, contra un rival inèdit a Segona i que arribava en ratxa), el duel també es va beneficiar d'estar programat en ?diumenge a primera hora de la tarda (16.00). Els anteriors s'havien disputat un dissabte d'agost al vespre (Elx), per la Diada a les 20.00 (Almeria) i un dijous en jornada intersetmanal (Mirandés). La pluja que va caure una hora abans a Girona no va deslluir ni la festa del Soci que havia començat al migdia a l'aparcament del gol nord, ni tampoc l'assistència al partit, en què els de Machín van apuntar-se la segona victòria seguida del curs.

Contra l'Elx l'estadi va reunir 4.381 espectadors, que van arribar a ser 4.917 davant l'Almeria. La visita del Mirandés va ser la que menys públic va arrossegar a Montilivi (3.588), tenint en compte que era un dijous al vespre i que l'equip havia encadenat una ratxa de mals resultats. Sigui pel factor derbi (el Reus va mobilitzar més de 200 persones al córner reservat per al públic visitant), o pel bon joc i la victòria de Getafe, ahir es va viure una tarda amb bon ambient de futbol a l'estadi.

Després dels quatre primers partits d'aquest any es pot dir que hi ha una tendència a l'alça en l'assistència a Montilivi. El curs passat, després dels quatre primers partits, la millor entrada eren els 4.832 espectadors que va reunir el derbi amb el Llagostera. De fet la temporada passada va costar molt passar dels 5.000 espectadors a l'estadi i dels 6.000 es va haver d'esperar a la penúltima jornada, ja amb l'equip lluitant de ple per les posicions de promoció, coincidint amb la visita de l'Alcorcón. Després, en el play-off, Montilivi va lluir les seves millors gales, amb cues infinites en busca d'entrades.

El proper partit a casa del Girona serà el dissabte 15 d'octubre a les 18.00. Abans es visitarà Cadis diumenge que ve a la mateixa hora. Després s'anirà a Vallecas i espera una doble ració de futbol per Fires a Girona. El 29-30 aterrarà a Montilivi el Numància i set dies després es tornarà a jugar com a local contra el Tenerife de Marc Crosas.