El Girona tornarà diumenge al Ramón de Carranza sis anys després de l'última vegada en què hi va perdre clarament per 2-0 amb Narcís Julià a la banqueta. Ambdós equips han canviat totalment però al conjunt andalús hi juga l'exdefensa blanc-i-vermell Migue González. L'autor del gol del retorn a Segona A contra el Ceuta i excapità del Girona viu la seva segona temporada a Cadis on va arribar-hi al mercat d'hivern passat després que fes fallida l'Huracán. Migue va ser titular la primera jornada de Lliga però es va lesionar i, un cop ja recuperat, Álvaro Cervera, no l'ha inclòs a les convocatòries. Si jugués, seria el primer cop que es veu les cares amb el Girona després que va deixar Montilivi el juny del 2014.

Al conjunt gadità hi juga també un altre exgironí de gran record per a l'afició com Alfredo Ortuño. El davanter murcià va signar 9 gols en una volta el curs 13-14. Des de llavors ha passat pel Granada, Las Palmas, Saragossa i Mallorca. Actualment juga al Cadis cedit pel Las Palmas. A més a més, el porter titular del Cadis és Alberto Cifuentes, l'home que es va empassar el penal de Kiko Ratón que va suposar la salvació contra el Múrcia (09-10).

Del bàndol gironí, el partit serà especial per a Àlex Granell, que considera que la seva mitja temporada al Carranza (12-13) -els tècnics del conjunt gadità, Raül Agné i Rodri, el van fitxar del Llagostera- li va permetre tastar "el futbol professional i saber que hi volia ser". "Afortunadament ara hi só", admet. El partit també serà especial, tot i que ja hi ha tornat un parell de vegades des que en va marxar, per a Quique Cárcel. El director esportiu del Girona va viure la seva millor etapa de futbolista al Ramón de Carranza (96-00) on hi va arribar del Barça C amb 22 anys. Vestit de groc va disputar 130 partits (15 gols), sempre a Segona B i va disputar una fase d'ascens. Les seves bones actuacions li van permetre fer el salt a Segona A amb el Leganés.