Preveure quan jugarà el Girona els seus partits de la Lliga 1,2,3 ja fa temps que és pràcticament impossible, però segurament aquesta temporada encara més. La disbauxa horària és tal que en tan sols 12 jornades (hi ha horaris confirmats fins al 30 d'octubre), els blanc-i-vermells n'hauran tastat ni més ni menys que nou de diferents. Precisament la visita del Numància, programada per al dia 30, en plenes Fires de Sant Narcís, permetrà estrenar la franja dels diumenges a les 12 del migdia aquesta temporada. Era, tradicionalment, l'horari dels partits de l'antic Canal+ (ara Movistar Partidazo), tot i que aquest any no necessàriament és així. De fet el Girona-Numància coincidirà aquella matinal dominical amb el Sevilla Atlètic-Elx i només es podrà veure per LaLiga 1,2,3TV (Orange, Vodafone, Telecable o Bein Connect). Movistar oferirà el Saragossa-Almeria el dissabte 29 (18.00).

En aquestes 12 primeres jornades amb horari el Girona ha jugat (o jugarà) un dijous a les 20.00 (Mirandés), en tres franges en dissabte (a les 18.00 -Valladolid i Oviedo-, a les 19.00 -Elx- i a les 20.00 -Rayo-) i cinc en diumenge (a les 12.00 -Numància-, a les 16.00 -Reus-, a les 18.00 -Getafe i Cadis-, a les 20.00 -Mallorca i Almeria- i a les 21.00 -Sevilla Atlètic?-). Per televisió ha aparegut en obert, per Gol, davant del Sevilla, l'Almeria, el Mallorca i, d'aquí dues setmanes, contra el Rayo. La resta de partits han anat per LaLiga 1,2,3TV, amb un potencial d'espectadors restringit després de la falta d'entensa amb Movistar -l'operador amb més abonats a Espanya- i amb les televisions autonòmiques, que estava previst que oferirien dos partits per jornada, completant l'oferta en obert del canal de Mediapro. Tot i el garbuix horari, aquesta temporada l'assistència a ?Montilivi és superior a la de la temporada anterior. Diumenge contra el Reus, sense anar més lluny, es van superar els 5.300 espectadors.

Per Fires, a Montilivi

Aquesta temporada, per Fires, el Girona jugarà dos caps de setmana seguits a Montilivi. La visita del Numància està marcada per al diumenge 30 a les 12 del migdia. La setmana vinent LaLliga publicarà l'horari del partit contra el Tenerife, que s'ha de disputar el cap de setmana del 5/6 de novembre, el darrer de les festes de Girona. Si el duel es juga el diumenge a la tarda, podria acabar coincidint amb un Spar Citylift-Gernika a Fontajau (18.00) o amb el tradicional castell de focs artificials de cloenda de les Fires, que sempre és a les 20.00.