A Valladolid, Paco Herrera i els seus homes van acabar amb el malefici gairebé de cop. En onze minuts, un doblet de José va resoldre la visita a Zorrilla de l'Alcorcón (2-0) i va posar fi a una ratxa de cinc partits sense guanyar. José Bordalás es va estrenar com a entrenador del Getafe al Coliseum Alfonso Pérez amb una victòria clau davant l'UCAM de Múrcia, també per 2-0. Els gols d'Unai Albizua, en pròpia porta, i l'argentí Alejandro Faurlín a l'inici del segon temps reactiven el Getafe i frenen en sec l'UCAM Múrcia, que portava set partits de Lliga sense perdre i no coneixia la derrota des de la primera jornada.

El Còrdova va perdre l'ocasió de situar-se segon i queda tercer igualat amb el Lugo, segon, i a tres punts del Llevant, líder, que jugaran avui els seus partits de la novena jornada. El quadre andalús va encadenar el seu segon empat seguit a un a no poder amb un Numància que no va saber tancar la victòria després d'avançar per mitjà de Manu del Moral. José Antonio Caro va tornar l'equilibri per a un Còrdova que va tenir la seva opció de guanyar, tot i que els locals van gaudir de més ocasions.

El Reus i el Tenerife van disputar un emocionant partit, sobretot després del descans, però ningú va saber aprofitar les seves oportunitats (0-0), la més clara una pena màxima que va gaudir l'hondureny Choco Lozan, però el seu xut es va estavellar al travesser.

El Saragossa, que acumulava tres partits sense guanyar, va tenir el partit a favor al Ramón Sánchez Pizjuán davant el filial del Sevilla quan un exsevillista, Juan Muñoz, va avançar el quadre aragonès als deu minuts del segon temps. Però l'equip de Luis Milla no va poder acabar amb la seva mala ratxa. Ivi López, amb un doblet en deu minuts, va liderar la remuntada del Sevilla Atlètic, que també portava tres partits sense vèncer i que amb aquest 2-1 passa de la part baixa de la taula a la meitat.

Elx i Gimnàstic van oferir un partit boig (4-4) i tampoc van poder trencar la seva dinàmica negativa, encara que per al conjunt català, únic equip que encara no coneix la victòria, el punt li permet abandonar per ara el lloc de cuer. Hi va haver vuit gols, alternatives i un empat agre en el bàndol il·licità, que va semblar tenir en el seu poder el partit quan amb un doblet de Nino i una diana de Javier Matilla es va situar amb un 3-1 als 62 minuts. En canvi, tan sols dotze després perdia per 3-4 davant la incredulitat de l'afició local. Sergio Tejera, de penal, Álex López i l'ivorià Jean Luc Assoubre rubricaven la remuntada del Nastic, però tampoc li va valer al conjunt català, perquè gairebé immediatament el gironí Gerard Dorca aconseguia el ja definitiu 4-4.