René Román té coll avall que Yassine Bounou s'ha quedat amb la titularitat. Al gadità li encantaria ser el porter preferit de Machín i per això va fitxar pel Girona aquest passat estiu, però el marroquí li ha passat pel davant tot i l'irregular rendiment de les primeres jornades. René, inconformista de mena, ha repetit més d'una vegada que ell no descansa tot intentant convèncer el cos tècnic i que el seu desig és intentar aprofitar qualsevol oportunitat per demostrar les seves aptituds. No li van sortir massa bé les coses a Valladolid ara fa poc més d'un mes, quan va jugar per l'absència de Bounou, convocat pel Marroc. Tot i ser un dels més destacats, no va evitar la derrota. Ahir, i de nou amb el marroquí voltant per culpa dels compromisos internacionals, tenia al seu davant un altre examen. I d'aquells importants: havia de mantenir la bona dinàmica de resultats del Girona i allargar la ratxa d'imbatibilitat; a més, ho havia de fer a Cadis, a la seva terra. A l'hora de la veritat, i tot i algunes imprecisions, René va aprovar l'assignatura i va marxar satisfet en un partit en què, tot i algunes imprecisions inicials, es va mostrar força segur refusant el poc perill que va generar el rival.

"El terreny de joc no ens ha ajudat a cap dels dos equips, però també és cert que això ha fet que les meves sensacions no hagin estat massa bones només començar", deia l'andalús a la zona mixta. Tot i refusar amb els peus un primer xut d'Abdullah només començar, se'l va veure nerviós en més d'una ocasió, sobretot abans del descans, quan a punt va estar de complicar-se la vida davant Alfredo Ortuño quan ho tenia tot de cares per refusar la pilota sense cap mena de perill. Al segon temps, es va mostrar més segur i va estar molt encertat en una bona aturada, al 48, en un xut a boca de canó. "Estic content amb el partit en general, pel resultat i perquè seguim sumant. L'aturada? Per a això estic. També és cert que ens han generat poc i al primer temps ells gairebé no han tingut ni una sola ocasió", deia.

Titular el dimecres al camp del Prat a la Copa Catalunya (0-3), del que tenia "ganes" René "més que tornar a casa era jugar". Per al gadità, tot l'equip va fer "un treball enorme" per sumar "un bon punt". "Ens hem posat la granota de treball, tirant de l'altre futbol de Segona A. Sumem i a més encadenem una setmana més sense encaixar ni un gol", afegia. Explicava també que la seva família i amics no van faltar a la cita. "Solen venir a veure el Cadis, però aquesta setmana ho han fet amb més motiu. No sé si m'han xiulat o m'han aplaudit, però suposo que anaven amb mi i preferien que guanyés el Girona", completava.