Dur contratemps mèdic per a Pablo Machín. Després de les exploracions mèdiques que el Girona va fer ahir al vespre als tres jugadors que arrossegaven molèsties, Cifuentes, Sandaza i Pablo Marí, els resultats no han sigut gens positius. Tots tres són baixa segura per rebre dissabte l'Oviedo, i en el cas del carriler dret i del central, la seva absència es pot allargar entre dues i quatre setmanes més.

Sandaza pateix una ruptura a l'adductor d'1'1 centímetres i segons l'estimació del club estarà de baixa 10 dies. No jugarà contra l'Oviedo i caldrà veure si pot estar a punt la setmana que ve per visitar el Rayo Vallecano.

Cifuentes, titular indiscutible a la banda dreta, és una mica més preocupant. El carriler es va lesionar al tram final del partit de diumenge a Cadis després de xocar amb un rival i caure a terra en la pugna per la pilota. El Girona ja havia fet els tres canvis i va seguir al camp, tot i que sovint es tocava les cervicals. Les exploracions mèdiques han determinat que pateix un esquinç cervical de grau III «amb desincerció de musculatura del vertebral posterior i del lligament nucal a la apofisis espinosa de C7», segons explicita el comunicat mèdic del club. El temps de recuperació es marca entre dues i quatre setmanes. Es perd segur els partits contra l'Oviedo i el Rayo, i segons l'evolució podria tornar en algun dels dos partits seguits que l'equip jugarà a casa per Fires, davant del Numància (dia 30) o el Tenerife (5 o 6 de novembre).

Per últim Pablo Marí arrossega una ruptura d'un centímetre al soli i haurà d'estar fora dels terrenys de joc de dues a tres setmanes. El central cedit pel Manchester City encara no ha debutat en lliga però darrerament l'absència també per lesió de Kiko Olivas, teòricament en la recta final de recuperació, li havia obert la porta a anar convocat.