De Cadis es va tornar amb bones notícies (segueix la ratxa sense perdre i també sense encaixar gols), però també amb algun maldecap. Tot i el treballant punt al Ramón de Carranza i veure que el Girona continua instal·lat en zona de play-off d'ascens, l'expedició va tornar cap a casa amb fins a tres futbolistes tocats. Als dos que ja se sabia, Miguel Ángel Cifuentes i Fran Sandaza, se'ls unia Pablo Marí, qui es ressentia d'unes lleugeres molèsties musculars en l'entrenament posterior al partit. Tots tres van fer-se les pertinents proves mèdiques, però el club no anunciarà fins avui quin és el seu estat físic, determinant si tots tres estan en condicions d'estar disponibles per al cos tècnic que encapçala Pablo Machín per al duel d'aquest dissabte a Montilivi contra l'Oviedo.

Cifuentes, titular i indiscutible a la banda dreta, va rebre una forta trompada d'un rival a la segona meitat que li va causar una fuetada a les cervicals. Durant els minuts finals, el de Zújar va notar molèsties a l'esquena, palpant-se sense parar la zona afectada, fins al punt que va sortir de l'estadi amb un collaret. Després d'unes primeres exploracions mèdiques, Cifuentes podria tenir un esquinç cervical, un diagnòstic que s'acabarà de polir avui. De la seva banda, Fran Sandaza, qui va jugar menys de mitja hora (va saltar al terreny de joc al miut 66), va acabar amb unes molèsties musculars a la seva cama. La ressonància que se li va practicar ahir determinarà si es tracta només d'una microruptura o si la seva lesió, per contra, és més greu. Si es tracta d'aquest últim cas, difícilment el davanter arribaria a temps per jugar aquesta propera jornada.

El tercer en discòrdia, Pablo Marí, va notar un malestar muscular mentre s'exercitava després del partit amb la resta de suplents al damunt de la gespa del Ramón de Carranza. Al valencià també se li van practicar ahir les pertinents proves mèdiques i avui se'n sabran els seus resultats. Marí fins ara tan sols ha tingut protagonisme a la Copa del Rei i a la Copa Catalunya. A la lliga no ha jugat encara ni un sol minut, encara que ha entrat a alguna convocatòria. Amb Richy i Mas lesionats encara (i sense data de retorn fixada) les quatre targetes grogues que fins ara acumula Juanpe (l'únic que ha jugat tots els minuts) fan que el debut de Marí amb la samarreta del Girona sigui més a prop. Tanmateix, si el d'Almusafes patís una lesió prou greu com per descansar més d'una setmana, es podria quedar sense l'oportunitat de cobrir la hipotètica absència de Juanpe si aquest veu la cinquena groga en aquests propers partits.