Una breu etapa com a segon de Carlo Ancelotti al Reial Madrid i Fernando Hierro es llançava a l'aventura en solitari. Sense gairebé experiència, aquest estiu agafava les regnes de l'exigent Oviedo. Les seves primeres passes com a entrenador el portaran a enfrontar-se demà amb el Girona, un equip amb el que mai, com a tècnic, s'ha enfrontat, però a qui fa dies que té en ment. El peculiar sistema de Pablo Machín i el bon moment dels blanc-i-vermells li corroboren que la visita a Montilivi no serà gens fàcil per als seus, però s'aferra a la línia ascendent que dibuixa el seu Oviedo per creure en la victòria.

Més o menys això s'entenia de la roda de premsa que el malagueny va protagonitzar ahir i en la qual va manifestar que, davant del Girona, "ens enfrontarem a un rival que juga amb un sistema difícil de contrarestar i de defensar. Però hem estat tota la setmana donant pinzellades per arribar allà amb les idees clares". Afegia també que, tot i això, la seva idea de joc canviarà ben poc (segurament apostarà de nou pel 4-3-3) i que "cada partit i cada rival són diferents, pel que ens haurem d'ajustar però sense canviar massa la nostra filosofia". A banda, de rematar-ho amb un "vam ser capaços de guanyar el Rayo i intentarem fer el mateix a Girona".

Hierro recupera per aquest partit Néstor Susaeta ("està sense molèsties i parar una setmana li ha anat molt bé", va dir d'ell), però no podrà comptar amb Peña, qui es troba en l'última fase de recuperació d'una ruptura de fibres, ni tampoc amb el central Héctor Verdés, baixa per una sobrecàrrega als isquiotibials. El tècnic ha convocat 18 futbolistes: Esteban, Juan Carlos, Varela, Vila, David Fernández, Erice, Susaeta, Michu, Toché, Linares, Pereira, Lucas Torró, José Fernández, Christian, Rocha, Nando, bedia i Óscar Gil. L'expedició, després d'exercitar-se a terres asturianes, vola aquest matí cap a Barcelona, abans de desplaçar-se fins a Girona, on té previst entrenar-se aquesta mateixa tarda al camp annex a Montilivi.