En la primera valoració del tècnic del Girona, Machín ha dit que «no aconseguir la victòria a casa no ens alegra, però ens hem de fixar en el procés que ens ha dut a aquest resultat. El meu equip ha fet el que havia de fer, excepte l'encert en els metres finals». Segons Pablo Machín «arribem molts cops a l'àrea rival i hem competit contra un bon rival que marxa content de Montilivi amb aquest punt i això ens ha de fer veure que si un equip amb el potencial de l'Oviedo marxa satisfet amb aquest botí, a nosaltres ens ho dificulta molt. Els rivals ens respecten molt».

Sobre els xiulets que ha rebut quan ha canviat Portu per Eloi -és la primera vegada que Montilivi desaprova una decisió de l'entrenador sorià des que va arribar fa més de dos anys i mig- ha dit que «el públic és sobirà. Jo faig el que em sembla millor per a l'equip». En aquest sentit també s'ha preguntat «si és millor Portu que Eloi» i com es pot haver sentit un dels capitans de l'equip quan ha saltat al camp escoltant xiulets «que no se sabia ben bé per a qui anaven».

Fernando Hierro

El tècnic de l'Oviedo, Fernando Hierro, ha explicat que «ha sigut un partit molt igualat, cada equip amb el seu sistema. Sense grans ocasions. Centrant-me en l'Oviedo crec que hem sabut llegir bé el partit. No és fàcil canviar d'una setmana a l'altre i ens hem adaptat bé al joc del Girona. Me'n vaig content, hem competit bé, amb una idea clara al camp i fent un gran esforç». L'exjugador del Madrid ha afegit que veu el Girona lluitant a final de temporada per les posicions de privilegi i ha elogiat «la proposta ofensiva» que segons ell fa l'equip de Machín.