Machín sobre els xiulets: «Faig el que em sembla millor per a l'equip»

«No aconseguir la victòria a casa no ens alegra, però ens hem de fixar en el procés que ens ha dut a aquest resultat», ha declarat el tècnic gironí

15.10.2016 | 20:34

En la primera valoració del tècnic del Girona, Machín ha dit que «no aconseguir la victòria a casa no ens alegra, però ens hem de fixar en el procés que ens ha dut a aquest resultat. El meu equip ha fet el que havia de fer, excepte l'encert en els metres finals». Segons Pablo Machín «arribem molts cops a l'àrea rival i hem competit contra un bon rival que marxa content de Montilivi amb aquest punt i això ens ha de fer veure que si un equip amb el potencial de l'Oviedo marxa satisfet amb aquest botí, a nosaltres ens ho dificulta molt. Els rivals ens respecten molt».

Sobre els xiulets que ha rebut quan ha canviat Portu per Eloi –és la primera vegada que Montilivi desaprova una decisió de l'entrenador sorià des que va arribar fa més de dos anys i mig– ha dit que «el públic és sobirà. Jo faig el que em sembla millor per a l'equip». En aquest sentit també s'ha preguntat «si és millor Portu que Eloi» i com es pot haver sentit un dels capitans de l'equip quan ha saltat al camp escoltant xiulets «que no se sabia ben bé per a qui anaven».

Fernando Hierro

El tècnic de l'Oviedo, Fernando Hierro, ha explicat que «ha sigut un partit molt igualat, cada equip amb el seu sistema. Sense grans ocasions. Centrant-me en l'Oviedo crec que hem sabut llegir bé el partit. No és fàcil canviar d'una setmana a l'altre i ens hem adaptat bé al joc del Girona. Me'n vaig content, hem competit bé, amb una idea clara al camp i fent un gran esforç». L'exjugador del Madrid ha afegit que veu el Girona lluitant a final de temporada per les posicions de privilegi i ha elogiat «la proposta ofensiva» que segons ell fa l'equip de Machín.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema