Fins ara Cifuentes havia estat intocable a la banda dreta. I fins ara, entre Aday i Sebas Coris s'havien repartit el carril esquerre. Però ahir Cifu deixava orfe el seu lloc per culpa d'una lesió i aquest fet que obria la incògnita de si Saúl García podria tenir la seva primera gran oportunitat, o fins i tot, si Juan Cámara podia optar a una posició que ara ja sabem que no li és, ni còmoda, ni habitual. I ni una cosa ni l'altra.

Pablo Machín va decidir que Aday continués a l'esquerra i que Coris anés a la dreta. I el cert és que actius ho van ser. Però aquesta no és la qüestió, el tema és que dos dels fitxatges amb més pedigrí del mercat d'estiu -un de cedit pel Deportivo i l'altre pel Barça- estan en blanc. Vaja, Saúl García ha jugat quaranta-cinc minuts fins ara i Cámara no es va estrenar ni ahir que faltaven davanters. O sigui, que és fàcil preguntar-se què pot ser del futur dels dos futbolistes a Montilivi.

Segur que des del club la resposta seria que això és molt llarg i que hi haurà temps per a tothom. Potser la resposta des de la graderia, molt més donada a dir les coses a raig, seria que Saúl García i Juan Cámara ho comencen a tenir més difícil que Aleix Vidal al Barça. Es veurà amb el temps.