A Pablo Machín com a la majoria de l'afició blanc-i-vermella, el punt aconseguit ahir contra l'Oviedo va deixar-li un regust de boca un pèl amarg. Una sensació contradictòria després d'haver gaudit de les millors ocasions davant un senyor rival que va venir a fer el seu partit i a buscar un empat que va trobar. "Hem xutat més entre els tres pals que ells, hem arribat més a l'àrea que ells, hem tingut més possessió...Tot això ajuda a guanyar però de vegades no és suficient. Hem fet més que el rival per guanyar però el resultat és el que és" reflexionava el tècnic sorià. Machín confessava que li sabia "greu" no haver pogut guanyar tot i que emplaçava tothom a valorar el punt perquè "costa molt" sumar.

La realitat és que el Girona va gaudir de les millors ocasions davant d'un Oviedo que tan sols va xutar dos cops a porteria i no ho va fer en cap ocasió amb perill entre pals. Aquest fet va voler subratllar-lo un Machín que veu com el seu equip encadena quatre jornades consecutives sense encaixar gols i ha aconseguit la solidesa defensiva que tant enyorava als primers partits de competició. "El que fa sòlid un equip més que els gols rebuts és que el rival et generi poqus ocasions" destacava un Machín que enumerava els perills d'un Oviedo negat ahir ofensivament. "Mirem els currículums de Toché, Michu, Linares o de qualsevol altre que hagi entrat de refresc. No sé si Bounou n'ha hagut d'aturar cap. Estem fent les coses força bé", recordava. En aquest sentit, Machín reconeixia també que el Girona necessita "arribar molts de cops per marcar" i que "això és el que fem", malgrat que ahir, l'Oviedo no els va permetre desenvolupar el seu joc. "No ens ha deixat estar còmodes i ens ha tocat fer un futbol més de lluita i de segones jugades al qual ens hem sabut adaptar".

Machín va voler ressaltar l'actitud dels seus jugadors que malgrat no aconseguir la victòria es van deixar la pell al camp. "No guanyar a casa, no ens alegra esclar. Però cal fixar-se no només en el resultat sinó en el procés", assenyalava. "Hem fet el que havíem de fer tret de tenir encert als metres finals. No serem els millors del món ni de la competició en qualitat tècnica però hem competit davant un rival que marxa segurament molt content amb el punt", deia.

"No ens n'hem enrecordat de les múltiples baixes. L'equp ha tingut una actitud i esforç fantàstics". Tot i això, Machín va recordar que d'haver tingut Sandaza o Felipe a la banquet potser els canvis haurien estat diferents. "No em queixo. Hem optimitzat recursos".