Una punxada a l'adductor poc després de saltar a la gespa del Ramón de Carranza va deixar Fran Sandaza sense poder aportar gaire res fa dues jornades contra el Cadis i fora de combat pel partit amb l'Oviedo a Montilivi. Les proves mèdiques van confirmar que el davanter castellà patia un trencament a l'adductor d'1,1 centímetres. El període estimat de recuperació, segons va informar el club, era d'uns 10 dies, temps que es compleix precisament avui. És per això que la seva presència dissabte a Vallecas dependrà de les sensacions i de l'estat físic del jugador durant els entrenaments que farà d'avui fins divendres quan Pablo Machín doni la llista de convocats. Ahir, en el retorn a la feina, Sandaza va fer carrera en solitari al matí a Peralada mentre que a la tarda va fer sessió de recuperació amb els fisioterapeutes. La idea és que avui s'integri a la feina de grup amb la resta de la plantilla i completi la sessió a les ordres de Machín.

Sandaza ha estat titular en 7 de les 10 jornades disputades fins ara mentre que en tres ha estat suplent. Darrerament i fins a la lesió, havia perdut pes d'entrada en favor d'un Longo més efectiu de cara a porteria. Fins ara Sandaza ha marcat un gol, contra l'Almeria. L'absència d'un cinquè davanter i la lesió de Felipe Sanchón han fet que la seva baixa es notés contra l'Oviedo, dia en què Machín no tenia revulsius ofensius a la banqueta. És per això que, si no hi ha un pas enrere en la recuperació, Sandaza hauria de viatjar a Vallecas i ser, com a mínim, entre els convocats.

D'altra banda, a la sessió d'ahir al matí a Peralada hi van participar els joves del filial Gianni Cassaro, Richi Paz, Chele, Nacho Ruiz, Marc Carbó i Keita.