S'havia de convertir en el dia que Fran Sandaza passés pàgina de la lleu lesió a l'adductor que l'havia apartat de l'última convocatòria, però a l'hora de la veritat, ahir només va servir per comprovar que el davanter encara no ha fet net del tot, així que encara duu penjada al coll l'etiqueta de «dubte» per a la cita d'aquest dissabte al camp del Rayo Vallecano. Sandaza, qui dimarts va fer treball de fisioteràpia al matí i qui a la tarda, mentre els seus companys s'entrenaven, va abandonar l'estadi per cobrir un acte del club a un concessionari de cotxes, va saltar ahir al damunt de la gespa de Montilivi. Però no ho va fer com s'esperava. Si l'esperança de Machín i la resta de membres de l'staff era que el manxec s'exercités sense problemes, el cert és que l'atacant va entrenar-se a mig gas, sense forçar la màquina i durant una bona part de la sessió apartat del grup. Fins i tot quan la resta de l'equip va enfilar cap als vestidors, ell es va quedar realitzant algun exercici més, abans de fer una sèrie d'estiraments i d'abandonar el camp.

Sense haver treballat amb normalitat ni el dimarts ni el dimecres, s'escurça el temps perquè Sandaza estigui en condicions de viatjar a Madrid. Ahir era la prova de foc, però avui ja serà la definitiva. Si no completa l'entrenament amb el grup i ho fa al seu mateix ritme, serà difícil que Machín decideixi incloure'l a la llista per Vallecas. Tot i això, la falta d'efectius podria obligar el sorià a forçar la màquina.

Un altre dels davanters que ultima la seva recuperació és Felipe Sanchón, inèdit fins ara a la lliga. El català, afectat per una ruptura muscular fa dues setmanes, es va exercitar ahir també al marge. A?la resta de lesionats (Marí, Kiko, Cifuentes, Mas i Richy) els queda més temps per reaparèixer.