Un gol només començar la segona part de Manucho en una manca d'entesa de la defensa ha acabat amb la ratxa de cinc victòries sense perdre. Els de Pablo Machín han gaudit de les millors ocasions per mitjà de sobretot Longo però també de Juanpe i Ramalho i han vist com en una de les poques arribades clares, el Rayo els deixava sense cap punt. Amb la derrota, el Girona surt de les posicions de play-off.

El Girona ha estat superior a la primera part on ha tingut la pilota i ha gaudit de les millors arribades amb perill. Ha estat Longo qui ha gaudit de l'acció més clara en una rematada de punxot a una centrada de Coris que ha sortit fora per ben poc. Abans, Ramalho i Juanpe, a la sortida de de dos córners haurien pogut avançar els gironins però els seus cops de cap van sortir desviats. El Rayo, de la seva banda, pràcticament no va trepitjar l'àrea de Bounou.

Els madrilenys van sortir molt més intensos a la segona part i van avisar amb un xut d'Ebert refusat per Bounou. A la següent acció, Manucho va rebre a l'àrea petita d'Àlex Moreno i, davant la passivitat defensiva, no només va controlar sinó que va aixecar el cap i enviar la pilota lluny de l'abast del porter.

El Girona no s'ha enfonsat amb el gol i ha seguit insistint. Un minut després de l'1-0, Longo ha perdonat l'empat amb un cop de cap que ha sortir fora per molt poc. Aday ha tingut un xut llunyà que ha aturat bé Gazzaniga però després ha desaparegut en atac. Els darrers minuts, el Rayo ha controlat bé la pilota i ha evitat les pilotes a la desesperada del Girona que, tot i això, ha vist com Portu tenia l'última amb un cop de cap.

Fitxa tècnica:

Rayo: Gazzaniga, Galán, nacho, Amaya, Zé Castro, Fran Beltrán (m.83, Trashorras), Cristaldo (m.75, Zuculini), Lass (m.46, Comesaña), Manucho, Ebert i Àlex Moreno.

Girona: Bounou, Coris (m.70, Sandaza), Aday, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Pere Pons, Alcaraz (m.79, Cámara), Longo (m.65, Cristian Herrera), Borja García i Portu.

Gols: 1-0, m.47, Manucho.

Àrbitre: Ais Reig. Ha amonestat Beltrán (Rayo) i Alcaraz (Girona).