Està clar que compta ben poc si tens més o menys ocasions. El que importa és ficar més vegades la pilota a la porteria contrària que el rival i el juvenil del Girona, ahir contra el Barça, una setmana més va pagar la falta de punteria per intentar sumar algun punt davant el líder intractable del grup tercer de la Divisió d'Honor juvenil.

El conjunt blaugrana arribava a Vilablareix amb vuit victòries consecutives en lliga a l'esquena, però això no va espantar el Girona, que va fer un molt bon partit neutralitzant els punts forts dels visitants. La defensa avançada i el bon treball en equip van fer que el Barça no disposés de clares oportunitats de gol durant tot el partit. De fet, clares en va tenir un parell, una de les quals va acabar en l'única diana de l'enfrontament.

A la mitja hora de joc, el davanter Jeremy Guillemenot va aprofitar l'única errada en defensa local de tot el partit. Després d'una sèrie de rebots, el suís va marcar després d'un xut creuat que no va poder aturar Alberto. Aquest cop no va fer abaixar la guàrdia als gironins, que van tenir dues bones ocasions per empatar abans del descans. Primer, una bona jugada per banda de Crespo no va trobar rematador i abans del xiulet de l'àrbitre, el mateix protagonista no va poder enviar al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta dins l'àrea barcelonista.

El Barça va dur el pes del partit pel que fa a la possessió de la pilota però ja a la segona meitat, va ser el Girona qui va tenir més i millors ocasions de gol. La dinàmica de l'equip de cara a porteria no és bona i ahir es va poder tornar a veure. Els gironins van perdonar els blaugranes, primer al minut 56, quan Caballero va rematar al cos del porter un cop de cap a boca de canó. El rebot el va aprofitar Soler, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Poques notícies del Barça en atac, en part gràcies al bon treball defensiu dels locals. Al minut 67, el Girona va reclamar un penal que va semblar prou clar sobre Caballero i, poc després, Blanes no va aconseguir l'empat en no arribar a la pilota per mil·límetres quan el públic ja ho celebrava. Amb els blanc-i-vermells fosos, els visitants van tenir la primera arribada de la segona meitat al minut 83, en un xut que va sortir desviat.

El Girona, que la setmana que ve visitarà l'Espanyol, queda en la novena posició amb 10 punts.