El Girona ha recuperat el camí de la victòria i també l'olfacte golejador amb una plàcida victòria contra el Numància, en un partit en el que els de Montilivi s'han refet al munt de lesions que afecten la seva plantilla i que han encarrilat ben aviat. Amb només 10 minuts, el marcador ja era favorable als de Machín per 2-0 gràcies a dos grans gols d'Àlex Granell i Portu.

El primer, ha rematat a l'interior de la gran una brillant assistència de Borja García amb l'esperó del peu al minut 7. Poc després, una gran passada a l'espai l'ha aprofitat Portu per, primer desfer-se del seu marcador i després batre a Munir. Amb el partit ben encaminat i un munt de minuts per davant, el Numància semblava grogui i el Girona ho ha aprofitat per seguir furgant a la ferida. És cert que els sorians han estirat les seves línies, però no han generat gens de perill davant d'un Bounou que no ha tingut feina. A l'altra porteria, bones ocasions de Granell i Alcaraz abans que del 3-0, obra de Pere Pons al minut 36.

El de Sant Martí Vell ha rebut una bona passada de Sandaza i, després d'un moviment típic de davanter centre, ha afusellat el porter. La nota negativa del primer temps ha estat la lesió de Sandaza, que ha hagut d'abandonar el camp coix i ha estat substituït per Longo. Al segon temps, els gironins han sortit de nou com una piconadora i a punt han estat de fer el quart als primers compassos. Borja García, en un xut de falta escorat a la banda, ha fet lluir Munir, que ha evitat el gol amb una doble intervenció. Instants després, Borja ha enviat massa alt un xut després d'una acció assajada en un servei des de la cantonada.

Sense temps per respirar, Pere Pons ha conduït un contracop en el que a Portu se li ha fet de nit. El ritme ha anat baixant amb el pas dels minuts i Jagoba Arrasate, a la desesperada, ha fet entrar de cop a Jairo i Acuña. Tots dos, amb passat a Montilivi, s'han guanyat l'aplaudiment de l'afició local.

El debut del saltenc Marc Carbó, que ha entrat per Portu al minut 84 estrenant-se així a la Segona Divisió A, ha estat una de les poques notes destacades d'un darrer quart d'hora ben ensopit i sense massa aproximacions a cada porteria. L'altra, la bona intervenció de Yassine Bounou al 88 davant un xut a boca de canó d'Acuña.

Girona: Bounou, Coris, Ramalho, Alcalá, Alcaraz, Saúl García, Pere Pons, Granell (c), Portu (Marc Carbó, min. 84), Borja García (Cámara, min. 77) i Sandaza (Longo, min. 45)

Numància: Munir, Unai Medina, Escassi, Carlos Gutiérrez, Luis Valcarce, Íñigo Pérez (Callens, min. 46), Marc Pedraza (c), Marc Mateu, Pablo Valcarce (Jairo, min. 62), Capilla i Manu del Moral (Acuña, min. 62).

Gols: 1-0, Granell (min. 7). 2-0, Portu (min. 10). 3-0, Pere Pons (min. 36). Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana (comitè canari). Targetes grogues: Granell, Juanpe (Girona) Carlos Gutiérrez, Escassi, Manu del Moral, Unai Medina (Numància) Estadi: Montilivi. 4.786 espectadors. Abans de l'inici del matx s'ha guardat un minut de silenci: en memòria del pare de l'entrenador del primer equip, Pablo Machín.