És un fet confirmat que el Girona no està tenint gens de fortuna amb les lesions aquesta temporada. La infermeria està prou plena des de fa setmanes i costa un munt buidar-la. A Pablo Marí, Eloi Amagat i Felipe ?Sanchón se'ls espera ben aviat, però el duel contra el Numància va deixar un altre jugador fora de combat: Fran Sandaza. El toledà va aguantar 44 minuts al camp, abans de marxar ben coix cap als vestidors per culpa d'un problema als isquiotibials. "M'he trencat", admetia ell mateix en zona mixta i serà avui quan se sotmetrà a les pertinents proves mèdiques. En funció d'això, la seva baixa s'allargarà una o més setmanes.

Sandaza queia ahir, un dia en què es confirmava que Juanpe haurà de descansar per la forta topada a les costelles que va patir uns dies enrere en un entrenament. El central havia estat dubte fins a última hora i fins i tot apareixia com a titular en el full d'alineacions que reparteix el club. A l'hora de la veritat, però, el canari es va quedar a la banqueta i va forçar la cinquena groga, així que no jugarà contra el Tenerife. Avui també està previst que se li practiquin proves mèdiques. Sense Juanpe ni cap altre central per ?substituir-lo (Kiko, Mas, Richy i Marí segueixen fora de combat), Machín va endarrerir la posició de Rubén Alcaraz, qui va complir durant els 90 minuts. "És el primer cop que jugo de defensa en un partit oficial tot i que en alguns entrenaments el míster m'hi ha posat més d'una vegada. M'he sentit còmode, perquè el rival tampoc ens ha exigit massa. Crec que he jugat a un bon nivell", deia el de Baró de Viver.

Més crític es mostrava Sandaza. L'atacant ja havia notat molèsties a la primera meitat, però va decidir seguir jugant, forçant la màquina en excés. "Al camp no hi penso perquè se me'n va el cap. He seguit i me'n penedeixo. Se m'ha oblidat que em feia mal i en estirar la cama m'he fet mal. Segur que m'he trencat. Espero que sigui el menys temps possible".