Si en comptes de ser Fires, hagués estat Setmana Santa, ahir, possiblement el Numància s'hagués endut un tortell de Montilivi. Però pel fet de ser la temporada que som, en va fer prou amb un paquet de panellets ben embolicat. I és que el titular del partit d'ahir és ben senzill: "El Girona FC celebra les Fires a Montilivi".

La superioritat de l'equip de Pablo Machín, contra l'altre equip que també ocupa el cor de l'actual tècnic del Girona, va ser molt clara. Segur que hi van ajudar els dos gols que l'equip blanc-i-vermell ja havia marcat al primer quart d'hora. I per descomptat, el 3-0 amb què es va arribar al descans.

En els primers 45 minuts, els gironins varen ser molt superiors al seu rival i en les jugades dels tres gols destaquen tres magnífiques assistències prèvies i tres execucions brillants. Poca cosa més a dir.

El resultat final permet al Girona FC mantenir la porteria a zero per cinquena vegada en les sis darreres jornades del campionat de lliga. I alhora, també recuperar l'olfacte golejador perdut en els tres darrers partits del campionat. A més, per arrodonir-ho, de mantenir-se invicte com a local.

I potser el vist ahir va ser casualitat, però alguns detalls indiquen la tornada de Granell, amb ganes extra d'agradar, com un dels factors que va activar el joc des de bon inici, més enllà que ell fos l'autor del primer gol.

Va fer la sensació des de fora, que amb Granell al costat, Pere Pons desplegava de nou el millor del seu repertori; i que les bandes es tornaven a activar amb facilitat. En definitiva, que el joc pels carrilers tornava a fer mal al rival i que l'àrea rival semblava molt més a prop que en d'altres partits. I això que Machín no ho va tenir fàcil, ja que la baixa d'Aday, i la de darrera hora de Juanpe, el varen obligar a improvisar amb Alcáraz de central i donant la primera titularitat a Saúl.

Però ahir eren Fires i Montilivi volia celebrar la seva particular Festa Major. El debut del saltenc Marc Carbó no va ser altra cosa que el llacet amb què el Girona va acabar d'embolicar el farcellet de panellets que es va endur el seu rival.