Com ja va passar en la jornada anterior en el partit contra el Rayo, les nombroses baixes del Girona FC van obrir la porta del primer equip als joves, i Machín va completar la convocatòria amb Marc Carbó i David Serrano. El primer repetia per segona setmana consecutiva, i va rebre el premi al treball en els entrenaments jugant els seus primers minuts al futbol professional.

A cinc minuts del final i amb el partit resolt el defensa saltenc va entrar al terreny de joc en lloc de Portu, per reforçar el centre del camp al costat de Pere Pons i Granell, en el que va suposar un nou debut d'un jugador de casa. En sala de premsa Pablo Machín va confesar que durant els dies previs al partit havia dubtat si alinear-lo a l'onze incial, tot i que "és un noi compromès i que ho demostra cada vegada que ve amb nosalres, però sent tan jove no se li podia donar tanta responsabilitat en un partit exigent com aquest". Al final, el tècnic es va decidir per reubicar Rubén Alcaraz a l'eix de la defensa, encara que si va voler reconèixer la seva implicació fent-lo entrar en el tram final. En aquest sentit, Machín va dir que "hem fet debutar a un altre gironí i això és important. Espero que durant la temporada tingui més oportunitats i que n'hi hagi altres que com ell també debutin". Per la seva banda el mateix jugador es va mostrar molt content amb el fet de disputar els seus primers minuts al futbol professional i pel fet que es produís a Montilivi , tot i que "pensava que ja no sortiria perquè hi havia dos companys més a la banda, però em van dir que intensifiqués l'escalfament i em vaig mentalitzar per entrar concentrat i fer-ho bé".

Ja dins del terreny de joc, Carbó va gaudir dels primers minuts a la categoria amb il·lusió i reconeixent que "és una sensació que no es pot descriure i que vull aprofitar al màxim. Tots els companys m'han ajudat molt i m'he sentit còmode". Conscient que ha de seguir desmostrant estar preparat per jugar al primer equip va reconèixer que "és un pas endavant en la meva carrera, sabia que treballant dur i si confiava en mi aquesta oportunitat arribaria". Tenint en compte la manca ?d'efectius de la plantilla sembla que Carbó aviat repetirà convocatòria.