El Girona ha fet més mèrits que el Tenerife aquesta tarda a Montilivi però s'ha hagut de conformar amb l'empat. El somiat sis de sis en els dos partits consecutius a casa s'ha escapat i es queda en un quatre de sis que deixa l'equip amb 18 punts.

La primera part ha començat molt moguda. El Tenerife, quan encara no es duien ni dos minuts, ha fet el 0-1 aprofitant la feblesa defensiva local, que no se n'ha sortit a l'hora d'aturar l'atac canari i ha vist com l'elèctric Amath batia Bounou. La gran sort pel Girona ha sigut empatar aviat. Sense fer un joc brillant i pendent de les perilloses contres del rival, als 11 minuts Ramalho de cap ha fet l'1-1 després de rematar un servei de Granell. Tornava la tranquil·litat a l'estadi.

A partir d'aquell moment el Girona s'ha sentit més còmode i s'ha fet amb el control del partit. Portu, Granell, Pere Pons i Ramalho, a còpia d'intensitat, han sigut els homes més destacats. El Tenerife ha anat desapareixent (nomès ha tingut una acció d'Amath neutralitzada per Alcalá) i les millors ocasions abans del descans han estat locals. Granell, per exemple, al minut 38 ha enviat un espectacular remat al travesser.

El Tenerife ha reaccionat a l'inici de la segona part amb un xut al travesser d'Alex García que ha sortit escopit. Pablo Machín ha fet un canvi donant entrada a Longo per un desafortunat Herrera. El partit ha entrat en una fase sense cap dominador clar, amb els locals buscant la victòria i els visitants esperant fer mal a la contra. Una falta servida per Alcalá al min. 60 l'ha aturada Dani Hernández.

Ramalho, al minut 69, ha fet lluir de valent el porter del Tenerife, poc abans que Machín fes sortir Aday per Saúl. El Girona tornava a estar intens en busca del 2-1. Rubén Alcaraz ho ha provat amb una falta lateral que ha sortit un pèl alta.

El partit s'ha esgotat sense que el Girona pogués fer el segon i els locals s'han hagut de conformar amb un punt.

Fitxa tècnica:

1 Girona: Bounou, Coris, Ramalho, Alcalá, Alcaraz, Saúl (Aday, m. 71), Pere Pons, Granell, Portu, Borja García i Cristian Herrera (Longo, m. 46)

1 Tenerife: Daniel Hernández, Raúl Cámara, Germán, Alberto, Camille, Vitolo, Aitor Sanz, Suso (Omar, m. 73), Alex García (Iñaki, m. 87), Amath i Jouini (Cristo, m. 79).

Gols: 0-1, min. 2, Amath; 1-1, min. 11, Ramalho.

Àrbitre: Sagués Ozcoz.

Incidències: 4588 espectadors a Montilivi.