El Girona jugarà aquest proper dimecres la semifinal de la Copa Catalunya. Serà a les 4 de la tarda, un horari gens habitual entre setmana, al camp de Montigalà de Badalona. L'equip de Pablo Machín arriba al duel després d'haver eliminat en quarts el Prat per un contundent 0-3. Els badalonins, per la seva banda, havien quedat exempts. Machín, que va donar descans als seus homes fins dimarts després de l'empat d'ahir contra el Tenerife, haurà de presentar un equip molt condicionat per la llarga llista de baixes (Bounou, que va convocat amb Marroc, s'afageix als molts lesionats), i amb tota seguretat haurà d'agafar jugadors del Peralada.

L'altre semifinal la disputaran el Gavà, botxí del Llagostera a quarts, i el Nàstic de Tarragona, que va superar el Sant Andreu en l'anterior eliminatòria. Els guanyadors de les semifinals es trobaran en data per determinar a la final.

La Copa Catalunya torna a aparèixer pel camí del Girona en una setmana en què els de Pablo Machín hauran de preparar el partit de Lliga contra l'UCAM Múrcia. Ahir un gol de l'exLlagostera Jesús Imaz els va donar la victòria en una complicada sortida al camp del Rayo Vallecano. Serà el primer cop que el Girona s'enfronti a aquest rival, un club nascut a finals dels anys 90. L'UCAM Múrcia juga els seus duels a l'antiga Condomina, mentre que l'històric Múrcia usa el nou estadi tot i que milita a Segona B. El proper partit de lliga del Girona està programat per diumenge que ve (18.00).