Poc més de nou mesos després de millorar i renovar el seu contracte fins el 2018 amb opció a una temporada més, el Girona ha volgut premiar el compromís d'Aday Benítez fent efectiva la clàusula per ampliar la seva vinculació fins al 2019. Així ho va explicar el director esportiu Quique Cárcel que va valorar el pes que ha anat agafant el de Sentmenat al vestidor. «Era una clàusula opcional però així li valorem el compromís, la trajectòria i el rendiment», deia Cárcel. L'ampliació de contracte d'Aday és la segona en dos dies després de renovar dimecres Alcaraz fins al 2019. A més a més en els propers dies cauren més renovacions com podrien ser les de Borja García o Kiko Olivas, homes que acaben contracte el 30 de juny de 2017.

Cárcel coneix bé Aday de la seva etapa com a responsable esportiu de l'Hospitalet ja que va ser ell qui el va fitxar del Sant Andreu. «És un exemple de jugador que va arribar en silenci aquí i que s'ha guanyat el respecte de tothom», destaca Cárcel d'un futbolista que va ser fitxat com a atacant i que ha acabat reconvertit a carriler. En aquest sentit, Cárcel insistia en premiar les bones prestacions del de Sentmenat. «Volem recompensar el jugador que vol aportar, rendeix, agafa un rol a l'equip i suma. La idea és demostrar que aquesta manera de treballar té recomepnsa», afegia. De la seva banda, el protagonista confessava que al Girona s'hi sent «a gust i molt còmode» al mateix temps que destacava que l'ampliació de contracte el satisfà i li genera «encara més ganes de seguir treballant i seguir creixent». En aquest sentit, Aday explicava que a Montilivi és on més ha «crescut» i subratllava que ara per ara, «qualsevol jugador» voldria ser al Girona.

Sessió pensant en l'UCAM

Mentrestant, l'equip continua preparant el partit de diumenge contra l'UCAM. Pablo Machín ha recuperat aquesta setmana Cifuentes i tant Pablo Marí com Felipe Sanchón tenen una mica més de ritme a les cames després de ser ja a la banqueta contra el Tenerife. El tècnic sorià manté el dubte de si Alcaraz es mantindrà a l'eix o si Marí s'estrenarà per fi a la Lliga.