La Condomina s'afegirà demà a la llarga llista d'estadis que el Girona ha visitat durant aquesta etapa moderna a Segona Divisió A. L'històric camp on l'UCAM?Múrcia disputa el seus partits no és descongut per al Girona, que l'ha trepitjat en quatre ocasions, totes contra el Reial Múrcia i ja fa un cert temps. La darrera vegada va ser el el curs 94-95, a Segona B, amb un 0-0. Només un any abans, també a Segona B, el resultat va ser d'1-1, amb gol de Juli Suñer per als gironins. Més enrere en el temps, a Segona Divisó el Girona hi va perdre per 3-0 (1948-49) i 2-0 (36-37).

La Condomina també és recordada entre els aficionats de les comarques gironines per ser l'escenari de l'estrena del Palamós a Segona A contra el Reial Múrcia (1-2, curs 1989-90). Qui sí que coneix bé l'estadi on el Girona jugarà demà contra l'UCAM és Pedro Alcalá. El defensa de Mazarrón era seguidor «des de ben petit» del Reial Múrcia i solia veure en directe els partits del seu equip des de La Condomina. Alcalá recorda que quan jugava al Ranero, un equip de formació de la regió, aconseguia entrades i «anava a veure els partits amb el seus companys». Tot i això, Alcalá mai ha pogut trepitjar la gespa de La Condomina com a futbolista. Acabada la sevea etapa de formació va ser fitxat pel Màlaga i després va començar a voltar per Alcorcón, Marbella, Real Unión Irun, Getafe B, Almeria B, Reial Múrcia i Llagostera. Curiosament, quan va pertànyer al Reial Múrcia (13-14) l'equip ja disputava els seus partits a la Nueva Condomina.

Ni Alcalá ni cap altre jugador de la plantilla actual del Girona ha jugat a l'històric estadi murcià. Tampoc Pablo Machín que malgrat formar part del cos tècnic del primer equip del Numància des del 2005, ho compaginava amb el càrrec d'entrenador del juvenil i del filial i no va desplaçar-se als dos partits que el conjunt sorià va disputar a La Condomina contra el desaparegut Ciutat de Múrcia. Els que sí que coneixen l'estadi on el Girona jugarà demà són el president Delfí Geli i el director esportiu, Quique Cárcel. El saltenc va jugar-hi una vegada amb l'Alabès contra el Reial Múrcia a la Copa del Rei (2002-03). De la seva banda, Cárcel ho va fer amb la samarreta del Cadis en un partit de Segona B (97-98) també contra el Múrcia i que va acabar amb 1-1.

Són només dos els jugadors que han defensat la samarreta del conjunt universitari i del Girona. Es tracta de Marcelo Djalo i de Manolo de Gomar, gironí el curs 2003-04 i universitari el 12-13.