GIRONA-ATLÈTIC BALEARS, 3-1

GIRONA. Alberto, Carles Puig, Eloi, Guillem, Damià, Soler (Pol Blay, min. 70), Crespo (Rodrigo, min. 60), Èric, Werick, Caballero (Caste, min. 88) i Ignasi (Llorenç, min. 76). ? ATLÈTIC BALEARS. Pau, Josef, Carlos, Terrassa, Isaac, Barón (Mesa, min. 46), Rojas (Servera, min. 65), Perezagüa, Alorda (Sandro, min. 59), Linares i Canals (Rigo, min. 75). G gols: 1-0, min. 36, Èric; 2-0, min. 63, Caballero; 2-1, min. 69, Sandro; 3-1, min. 82, Rodrigo. A Àrbitres: David Garcia Rosel. Va amonestar amb targeta groga a Soler i Pol Blay (Girona) i Servera i Josef (At. Balears. Va expulsar amb doble amonestació a Perezagüa (At. Balears). E estadi: Municipal de Vilablareix.

Des del passat 2 d'octubre, quan el Girona juvenil va derrotar el Ferriolenc (1-0), que l'equip d'Àlex Marsal no coneixia la victòria. Ahir, contra l'Atlètic Balears, va tirar d'ofici per, en un partit amb poques ocasions de gol, aprofitar les que va tenir per deixar els tres punts a casa i agafar una mica d'aire a la classificació.

Davant el conjunt balear, Èric Torres va avançar els gironins en el primer xut entre els tres pals i a la represa Caballero ampliava un avantatge que, tot i jugar en superioritat numèrica, va veure com el Balears retallava diferències a l'electrònic i no va ser fins al minut 82 quan Rodrigo va sentenciar el partit i va donar tres punts molt importants al Girona, que ara jugarà només un partit a casa dels cinc propers.