El Girona continua cimentant el seu futur i en només una setmana ha tancat tres renovacions. Rubén Alcaraz va ser el primer, el va seguir Aday Benítez. I ahir, poques hores abans del partit contra l'UCAM Múrcia, el club anunciava l'ampliació de contracte de Sebas Coris. El de Tossa signa fins al 30 de juny del 2019, un any més del que tenia acordat. Com van fer Alcaraz i Aday aquests últims dies, avui li tocarà a Coris dir la seva davant els mitjans, en una conferència de premsa en la que s'explicaran les condicions del nou contracte.

De mica en mica, el director esportiu Quique Cárcel segueix tancant el feix de carpetes que té obertes des de fa unes setmanes. Uns dies enrere, explicava que la seva intenció era la d'arribar a les vacances de Nadal amb els deures fets pel que fa al capítol de renovacions. S'ho ha pres al peu de la lletra Cárcel, qui ha anat per feina. Dimarts es renovava Rubén Alcaraz fins al 2018, l'endemà Aday signava fins al 2019. I ahir, li arribava el torn a Sebas Coris. El de Tossa tenia encara un any i mig de contracte, ampliat ara a una temporada més. El nou acord, per tant, el lliga a Montilivi fins al 30 de juny del 2019.

Format al futbol base del Tossa de Mar, l'equip de la seva localitat natal, el migcampista, reconvertit a carriler de la mà de Pablo Machín, va jugar dues temporades al Lloret quan encara era juvenil. Va ser el pas previ al seu fitxatge pel Girona. Amb encara fitxa del filial, Coris va debutar amb el primer equip el desembre del 2013 en un partit de Copa del Rei al camp del Getafe (4-1). Un any després, es va incorporar a la disciplina dels grans. A Montilivi, ha disputat un total de 61 partits: 56 de lliga i 5 de Copa.