El Girona ha convocat, per al dimarts 13 de desembre a les 19.00 a Montilivi, una Junta General Ordinària i Extraordinària d'Accionistes. Entre d'altres punts de l'ordre del dia de la primera hi haurà un informe del president i l'examen i aprovació dels comptes anuals corresponents a la temporada 2015-2016. En aquest mateix apartat, i com a cinquè punt, hi apareix l'aprovació dels pressupostos pel vigent exercici 2016- 2017.

El més interessant de la jornada arribarà a la Junta Extraordinària posterior, on es proposarà una reducció del capital social per un import de 5.353.740 euros amb la finalitat de restablir l'equilibri entre el capital social i el patrimoni net. El següent punt preveu una ampliació de capital d'un màxim de 3.569.160 euros, mitjançant la creació de 892.290 accions per un valor de quatre euros cadascuna. Aquesta operació es coneix com a «acordió» i s'aplica a les empreses per sanejar els comptes quan hi ha pèrdues acumulades. Segons l'ordre del dia, n'hi va haver en el balanç tancat a 30 de juny de 2016.

El desembre de 2015 el Girona ja va trobar-se en una situació similar i per reequilibrar el patrimoni net va recorrer a la fórmula del prèstec participatiu concedit per la propietat, per valor de 3,5 milions. L'estiu passat, en una altra junta d'accionistes, es va acordar obrir una ampliació de capital per compensació de crèdits per la qual TVSE Futbol, l'empresa propietària del Girona, arribava fins al 88,5 de les accions del club. Els diners que va aportar uns mesos enrere no s'haurien de tornar i quedaven compensats ampliant els títols que ja posseïen els francesos Samir Boudjemaa i Jean Louis Dutaret. Aquest desembre es repeteix una situació semblant i s'ha optat per l'operació «acordió» per restablir l'equilibri entre el capital social i el patrimoni net. Les accions redueixen el seu valor de 10 euros a 4. Ningú del club va voler valorar aquest escenari més enllà de la nota sobre la convocatòria que es va emetre.

En aquesta Junta General hi poden assistir personalment els accionistes que acreditin ser titulars d'almenys una acció. Per participar-hi han d'obtenir les Targetes d'Assistència que es tramiten a les oficines de l'estadi. En la junta extraordinària també hi ha un punt sobre el cesament o renuncia de consellers i el nomenament, si s'escau, de nous membres. De moment l'òrgan gestor del Girona està format per cinc membres: Ignasi Mas-Bagà, Salvador Capdevila, Joel Borràs, David Sánchez i Albert Mateos. Delfí Geli actua de president executiu però està fora del Consell d'Administració.