Borja García va renovar dijous fins el 2019 amb el Girona i aquest vespre el migcampista ha celebrat aquesta ampliació de contracte amb dos gols que han encarrilat una treballadíssima victòria als blanc-i-vermells contra el Lugo a Montilivi.

L'equip de Machín ha firmat una actuació molt solvent i en el temps afegit ha sentenciat amb una diana de Rubén Alcaraz a la contra. El 3-1 hauria pogut arribar molt abans, però Longo, que n'ha tingut tres, tenia la punteria desafinada o es trobava amb les encertades intervencions de Jose Juan.

El partit ha començat boig. En la primera ocasió, el Girona s'ha avançat. Només s'havien jugat 3 minuts quan Coris ha fet una espectacular jugada per la banda dreta, anant deixant enrere jugadors rivals, per enviar la pilota al mig de l'àrea on Borja García l'enviava al fons de la porteria de taló. Era el guió perfecte contra un rival directe i amb qui el Girona hi tenia comptes pendents. La llàstima ha sigut que els gallecs també han marcat en la primera que han tingut. Carlos Hernández, als sis minuts, guanyava la partida en el salt a Pablo Marí per situar l'1-1 al marcador. I tot sense que s'hagués arribat als 10 minuts de joc.

El duel s'ha asserenat però el Girona era qui més proposava i qui ha tingut les millors ocasions. Ramalho, per exemple, n'ha tingut una de doble davant Jose Juan, mentre que Longo també ha posat a prova el porter del Lugo, un dels més destacats. En la recta final de la primera part Portu semblava perdre una pilota en un contraatac però l'ha lluitada amb fe i ha provocat que en la seva sortida, Jose Juan xutés i el rebot afavorís al jugador del Girona, que ha acabat donant el gol a Borja. Abans del descans Longo ha perdonat el 3-1.

La segona part ha sigut més igualada. Sobretot en els primers minuts el Lugo ha sortit en busca de l'empat, tot i que la defensa ha actuat amb solvència. Luis César ha donat entrada a Pablo Caballero, l'autor del gol que va frustrar l'ascens fa dos anys, a vint minuts del final, però ha tingut poc protagonisme. Un cop més, Longo ha disposat de les millors ocasions, sense encert. Ja en el temps de descompte ha arribat la sentència, quan Alcaraz, aquesta vegada sí, ha culminat un contracop letal. Ara el Girona segueix en zona d'ascens directe, situat segon, però, amb els mateixos punts que el Sevilla Atlètic, que ha empatat a Mallorca.

Girona: René, Coris (Cifu, m. 85), Aday, Marí, Alcalá, Ramalho, Pons, Granell, Longo (Cristian Herrera, m. 89), Borja García (Alcaraz, m. 80) i Portu.

Lugo: José Juan, Calavera, Manu, Marcelo Djalo, Carlos Hernández, Pita, Campillo (Yelco, m. 75), Sergio Gil, Iriome (Bryan Perea, m. 75), Joselu, Pedraza (Caballero, m. 70).

Gols: 1-0, m. 3, Borja García; 1-1, m. 6, Carlos Hernández; 2-1, m. 34, Borja García; 3-1, m. 91, Rubén Alcaraz.

Àrbitre: González Fuertes: Ha amonestat el local Longo (m. 41).