El Girona segueix embalat i aquesta tarda ha clavat el cop de puny que demanava Machín sobre la taula a l'imposar-se al camp de l'Osca per 1-2. El partit s'ha decidit en una primera mitja hora de joc d'allò més boja en què s'han vist els tres gols. Només començar, Nagore ha avançat l'Osca en un acció d'estratègia que ha agafat els de Machín adormits. La reacció ha arribat de seguida en una gran acció individual de Portu, que ha anivellat el marcador. El Girona ha seguit pressionant insistint a la porteria local fins que Borja García, després d'una gran combinació amb Portu, ha fet l'1-2. A la segona part, el Girona ha perdonat la sentència mitjançant Longo en una acció digne de sortir al recull d'errades de l'any. El setge final de l'Osca, ja amb Urko Vera sobre el camp ha estat contingut per la defensa i un bon Bounou.

Osca: Herrera, Nagore, Soriano, Jair (m.74, Urko Vera), Íñigo López (m.64, David López), Bambock, Melero, Ferreiro, Borja Lázaro, Samu Sáiz i Vadillo (m.58, González).

Girona: Bounou, Coris (m.64, Cifuentes), Aday, Ramalho, Alcalá, Marí, Pere Pons, Granell, Longo (m.72, Alcaraz), Borja García i Portu (m.82, Cristian Herrera)

Gols: 1-0, m.3, Nagore; 1-1, m.13, Portu; 1-2, m.30, Borja García.

Àrbitre: Pizarro Gómez. Ha amonestat Íñigo López, Soriano, Nagore, Ferreiro, González (Osca) i Aday, Cifuentes (Girona

Incidències. 3.300 espectadors a l'Alcoraz.