n El Girona juvenil va aconseguir ahir a Vilablareix un valuós empat davant el Mallorca. El conjunt balear, un dels rivals més perillosos de tota la Divisió d'Honor juvenil, va veure com l'equip d'Àlex Marsal feia un bon partit i cap dels dos equips va poder perforar la porteria rival per emportar-se els tres punts.

El resultat del partit va ser just, però tots dos conjunts van tenir opcions per aconseguir marcar gol. Va ser un enfrontament atractiu i a la primera meitat el conjunt gironí va ser superior al seu rival gràcies al bon rigor defensiu i a les bones transicions ofensives, tot i que aquestes no acabaven a bon port. L'arribada més perillosa per part de l'equip blanc-i-vermell al primer temps va arribar dels peus de Carles Puig, que no va trobar rematador després d'una bona centrada des de la banda. Entre Crespo i Caballero es van molestar en el que podria haver estat el primer gol del partit. Encara abans del descans, Llorenç va tenir una doble oportunitat però no va trobar porteria.

A la represa, la dinàmica del partit va canviar lleugerament i va ser el Mallorca qui va tenir més el control. Al minut 53 van tenir una de les millors oportunitats, però el porter gironí Alberto va evitar amb una gran intervenció el gol balear després que els mallorquins tiréssin un lliure indirecta des de dins l'àrea.

En els últims vint minuts, el Girona, més cansat que el rival, no va patir per aguantar i mantenir l'empat a zero al marcador. Ara, l'equip d'Àlex Marsal afronta un doble enfrontament a l'Aragó, amb dues visites consecutives al camp del Saragossa i també al del Santo Domingo.