Juan Ramón López Muñiz, tècnic del Llevant, va parlar ahir del partit que enfrontarà demà el seu equip al Girona. Deia que no és un matx vital pel que fa a la puntuació, però sí que ho serà per l'estat anímic dels seus jugadors, que van perdre al camp de l'Oviedo en l'últim desplaçament.

«Seria important guanyar per l'aspecte moral i anímic. Quan visites un rival que porta aquesta ratxa, que ve de la meitat de la taula i que és segon; si el guanyes, ell no suma i això és important», deia Muñiz en roda de premsa. El tècnic admet que guanyar seria «fonamental», però que tant ell com els seus jugadors són «conscients» que al davant tindran un «molt bon equip» que no es va cansar d'elogiar. «Ara mateix està en un gran moment de forma, això és indubtable. És un equip que fa anys que frega l'ascens i que, per mala sort, no ho l'ha aconseguit. Sempre se l'ha de tenir en compte perquè treballa bé, té molt bons jugadors i ens haurem d'adaptar al seu estil de joc», enumerava, abans de definir-lo com un «rival important» i també «seriós».

«Estic convençut que acabarà la lliga entre els primers classificats. No en tinc cap mena de dubte. Aquesta mena de partits agrada molt jugar-los sabent que són d'allò més complicats», va rematar.