Malgrat que Pablo Machín és poc amant de forçar jugadors i sempre s´estima més ser prudent per evitar cap recaiguda, la presència de Sebas Coris i Borja García a la sessió d´ahir fa pensar que tots dos jugadors podrien estar a disposició del tècnic per al partit de demà passat al camp de l´Alcorcón. Tant Coris com Borja García van participar amb normalitat a l´entrenament d´ahir al matí amb la resta dels seus companys, després de tres dies sense fer-ho.

Coris va patir una microruptura de cicatriu fibriòtica a la zona dels isquiotibials de la cuixa dreta durant la segona part del partit contra el Llevant i va cedir el seu lloc a Cifuentes. El de Tossa de Mar ja va fer una part de l´entrenament de dimecres a Peralada amb el grup. Tot i això, encara que Coris estigués recuperat, no seria d´estranyar que Machín optés per Cifuentes al carril dret davant un rival tan intens i en un terreny de joc de dimensions reduïdes com el de l´Alcorcón.

De la seva banda, després d´uns dies de feina de fisioteràpia i gimnàs, Borja García per fi va treballar ahir amb els companys. El madrileny s´ha recuperat bé de la trompada que li va clavar el central del Llevant Chema Rodríguez que li va provocar un mínim arrancament de fibres de l'oblic major i del menor a nivell de l'onzè i dotzè arc costal esquerre. Si Borja està en condicions serà titular i si Machín no el veu del tot fi, el seu substitut a l´onze podria ser Rubén Alcaraz. Això faria que el Girona apostés a terres madrile­nyes d´entrada per un equip un pèl més defensiu que últimament.