Pablo Machín, entrenador del Girona, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació per valorar el partit de diumenge a l'estadi de l'Alcorcón. En la roda de premsa, a banda d'elogiar el proper rival i d'advertir que els espera un partit "molt complicat" contra un rival "súper competitiu", el sorià ha assegurat que tant Borja García com Sebas Coris, que van acabar lesionats l'última jornada de lliga, "no estan descartats" i que serà en la sessió de demà quan "prendrem una decisió" respecte la seva convocatòria.

"Fins que no acabi l'entrenament no podré valorar qui viatja i qui no. De moment encara tenim temps. El que està clar és que els onze que juguin sortiran a competir al màxim, com també els que saltaran al camp des de la banqueta", va explicar Machín quan se li ha preguntat per Coris i Borja.

Sobre l'Alcorcón, ha parlat d'un "excel·lent equip, sobretot a casa", destacant que només li han fet dos gols al Santo Domingo. "Són molt intensos al seu camp, costa molt superar-los, fan moltes faltes i això no ens ajudarà gens, perquè tallaran qualsevol jugada perillosa", va analitzar. "Serà súpler complicat. Si no estem encertats a dalt, haurem d'estar molt concentrats al darrere", ha sentenciat abans de confirmar que Cristian Herrera o Fran Sandaza seran els encarregats de substituir la baixa del sancionat Samuele Longo.