L'estadi de Montilivi ha acollit aquest matí una reunió de treball entre l'Ajuntament, el Girona FC, la Federació catalana de futbol i les forces de seguretat per començar a definir els preparatius del Catalunya-Tuníssia amistós que es disputarà el 28 de desembre (19.00) a la ciutat. Dilluns està previst que es faci oficial el preu de les entrades i dimecres que ve a la tarda l'Ajuntament acollirà la presentació oficial del partit nadalenc d'aquesta temporada de la selecció catalana.

Catalunya s'enfrontarà a la selecció número 34 del rànquing, i que aprofitarà el partit per preparar la seva imminent participació a la Copa d'Àfrica. Tuníssia aterrarà a Barcelona el dilluns 26 de desembre amb els seus millors jugadors. Faran dues sessions d'entrenament a Girona el mateix dia 26 i el 27, i marxaran des de Barcelona cap a Bilbao el dia 29. La Selecció Catalana ja es va enfrontar amb aquesta selecció el 30 de desembre del 2011, amb Johan Cruyff a la banqueta catalana.

En els propers dies el seleccionador català, Gerard López, anunciarà la llista de convocats. És molt probable que hi tinguin lloc un o dos jugadors del Girona.