L'Última jornada de la primera volta pot ser molt positiva pel Girona si guanya aquest vespre al Còrdova a Montilivi (20.00). Si divendres el Cadis, quart, perdia a casa amb el Valladolid avui ha sigut el Getafe, tercer, qui ha ensopegat davant la seva afició sumant només un punt contra el Mallorca (1-1). Això vol dir que els de Machín poden deixar els madrilenys, el seu principal perseguidor, a 4 punts si avui s'imposen els andalusos. El Cadis, quart, quedaria a sis de diferència. La victòria deixaria el Girona amb 39 punts i firmaria la millor primera volta de la història (superant el registre de 38).

El Getafe ha pogut salvar un punt gràcies a un penal transformat per Jorge Molina a 8 minuts del final. El Mallorca dominava des del minut 12 gràcies a un gol en pròpia porta del porter Alberto García després d'un gran xut de Lekic des de 40 metres que s'ha estavellat al travesser i ha acabat entrant després de tocar el jugador local.