Empat a zero entre l'Almeria i el Girona, en un partit on els gironins han estat millor a la segona meitat i han tingut bones ocasions per sumar els tres punts mentre que el conjunt local en prou feines a inquietat a René durant els 90 minuts. Amb el punt sumat, els de Machín segueixen segons amb sis punts de marge respecte el Cadis i nou més que el Getafe, a l'espera que aquests dos conjunts juguin entre ells aquest vespre (20 h.).

La lluita i el joc físic ha estat protagonista durant la primera part a l'estadi dels Jocs Mediterrani d'Almeria. El conjunt andalús, molt necessitat de punts per sortir de la zona baixa de la classificació ha volgut, des del primer minut, portar el pes del partit tot i que un Girona molt ben organitzat ha evitat que els locals disfrutéssin de clares ocasions de gol. L'única, al minut 10, quan una rematada amb el taló de Borja obligava a René a enviar la pilota a córner. Abans, pràcticament només començar, Pere Pons veia una targeta groga, la cinquena, que l'impedeix juga el proper partit a Montilivi contra el Mallorca.

Cap dels dos equips ha estat capaç d'imposar el seu ritme i per això el partit estava sent poc vistós per l'espectador. A la mitja hora de joc els andalusos seguien intentant portar el ritme del partit però René, molt atent sobretot a centrades laterals, no patia en excés a la seva àrea. Per part de l'equip de Pablo Machín, la ocasió més clara, i la única, ha arribat al minut 37 quan Pere Pons deixava sol davant Casto a Longo, però el davanter italià ha vist com el seu xut el desviava molt oportunament el defensa Morcillo a córner.

A la segona part la dinàmica del partit ha minvat a favor dels gironins. Els de Machín han fet un pas endavant i han arribat amb més perill a la porteria defensada per Casto. Al minut 50, entre Portu i Longo han pogut provocar un ensurt a la parròquia local que no ha anat a més però al 56, els mateixos protagonistes han tingut la més clara del partit. Centrada de Portu per l'italià que, amb tot a favor però un pèl forçat, ha rematat fora a boca de gol. L'entrada de Mojica, que ha debutat, ha donat un altre aire a la banda i el mateix carriler colombià ha tingut una altre gran ocasió al minut 66, però el seu xut l'ha desviat provindencialment un defensa a servei de cantonada.

Els gironins han millorat amb nota a la segona meitat i al minut 77, Alcaraz ha tingut una altra molt bona ocasió però el seu xut marxava al lateral de la xarxa. No ha vist que, per darrere, entraven dos jugadors del Girona lliures de marca. Els minuts han anat passant i els dos equips semblaven conformar-se amb l'empat. La igualada, però, l'ha pogut desfer el mateix Alcaraz quan, al minut 89 i després d'una bona jugada individual, feia un xut en semi errada i enviava la pilota fora quan estava en una molt bona posició de xut.

ALMERIA: Casto, Motta, Joaquín, Morcillo, Nano, Fran Vélez, Borja (Corona, min. 87), Antonio Puertas, Fidel (Yoda, min. 69), Pozo i Quique (Juanjo, min. 27).

GIRONA: René, Maffeo, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Aday (Mojica, min. 58), Pere Pons (Granell, min. 62), Alcaraz, Borja García, Portu (Cristian Herrera, min. 76) i Longo.

ÀRBITRE: Va amonestar amb targeta groga a Morcillo i Motta (Almeria) i Pere Pons, Longo, Alcalá, Maffeo i Alcaraz (Girona).

ESTADI: Jocs del Mediterrani, Almeria. 7.004 espectadors.