Jornada rodona per al Girona, que s'ha vist beneficiat pels resultats d'aquesta tarda. Si dissabte sumava una importantíssima victòria a casa amb el Mallorca, avui ha posat més terra pel mig respecte els seus immediats perseguidors gràcies a les ensopegades del Cadis i Getafe.

L'equip andalús ha estat incapaç de superar el Reus al seu propi camp i ha acabat empatant (0-0). Amb aquest resultat, el Cadis es manté tercer a la classificació amb 41 punts, però se situa a 8 dels gironins. Quart és ara el Tenerife, també amb 41. Els canaris van guanyar el dissabte al seu camp amb l'Almeria (1-0) i consoliden les seves opcions de lluitar per l'ascens.

El Getafe, en canvi, ha caigut fins el sisè lloc, deixant escapar una bona oportunitat per ser tercer en solitari. Els madrilenys van perdre al camp d'un Oviedo (2-1) que ara són cinquens. Els asturians tenen també 41 punts, mentre que els de Bordalás es queden amb 40.

L'altra bona notícia per al Girona és que el marge respecte el setè classificat, el primer que no està situat en posicions de play-off d'ascens, és ara d'onze punts. El tall el marca el Valladolid d'Isaac Becerra i Jaime Mata.